DR Musikariets Metalskole

Sk_rmbillede_2017-09-03_kl._12.28.45_primary_article
Fotograf: NA © Type 2

Foregår på DR Koncerthuset

Ørestads Boulevard 13
2300 København S
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

DR Musikariets Metalskole er en skarp hjørnesten i en ordentlig musikalsk opdragelse. Vi har lyttet til de utallige forespørgsler – og gentager succesen sammen med Carsten Holm fra P6 Beat og COPENHELLs husband Openhell.

Med masser af dunkle riffs og aggressive trommer, åbner DR Musikariet og Carsten Holm fra P6 Beat søndags-Metalskole og fører hele familien gennem fire årtiers knivskarp og kul-sort kulturarv.

Det bliver den vildeste tur på skolebænken, når Carsten Holm kører sort pensum med de hårdeste, tungeste og bedste hits fra Deep Purple, Black Sabbath, Slayer, Metallica, Guns N’ Roses m.fl. med COPENHELLs husband Openhell.

Openhell-bandet har siden 2011 været en fast del af kæmpe live karaoke-show, der hvert år samler tusindvis af vilde heavyfans i ølteltet Biergarten.

Carsten Holm er en af de bedste musikalske formidlere på dansk radio. For tiden er Carsten Holm vært på P6 Beat Weekend og præsenterer tusindvis af lyttere for musik fra mange forskellige genrer, med vidt forskellige udtryk.

DR Musikariet er en ramme over en masse forskellige musikalske aktiviteter for børn og unge. Det er koncerter, workshops og skoletilbud på tværs af genrer. Og så er det et samarbejde med en lang række af gode samarbejdspartnere

Arrangementet er for hele familien. Anbefalet minimumsalder er 6 år.

Pris: 50 kr. for børn / 100 kr. for voksne.

Se mere på drkoncerthuset.dk

Kategorier Tilføj ›

Musik/dans Trash

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 22. oktober 2017 kl. 12.