Byens bedste: julemarkeder

Copenhagen Cooking & Food Festival 2017

Sk_rmbillede_2017-07-10_kl._21.48.26_primary_article

Foregår på Copenhagen Cooking & Food Festival

Nørregade 7b
1165 København K
copenhagencooking.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Copenhagen Cooking & Food Festival er en madfestival, der hylder den sprudlende københavnske gastro-scene og Danmark som madland.

Festivalen er for alle, der elsker mad, og byder på mere end 100 unikke events og arrangementer rundt omkring i København og Omegn fra d. 18. - 27. august.

Fælles for arrangementerne er, at de vil sætte nye standarder for oplevelsen med mad. Årets tema er nemlig Breaking The New. Et tema der skal sikre dig skæve, unikke, interessante, provokerende og mundvandsfremkaldende madoplevelser i løbet af festivalens 10 dage.

Få et overblik over alle arrangementerne her: http://www.copenhagencooking.dk/program/

10-DAGES FESTIVALCENTRUM OPSTÅR PÅ ISRAELS PLADS
Ud over de hundredvis af skønne arrangementer rundt om i byen, vil der i år også være et festivalcentrum, der vil være et naturligt samlingspunkt for madinteresserede i samtlige 10 dage. Det bliver gratis at besøge og kommer til at foregå midt på Israels Plads i København.

Her kan du blandt andet opleve VM i Hotdog - TopDog Charity - hvor nogle af verdens bedste kokke dyster i at lave noget så dansk som en hotdog.

Vi forventer at omkring 80.000 madinteresserede gæster deltager i årets festival, og vi glæder os helt vildt til at give folk nogle madoplevelser ud over det sædvanlige.

Følg med på vores Facebookside - Copenhagen Cooking & Food Festival. Der bliver du hele tiden opdateret med de seneste nyheder.

Se mere på facebook.com

Kategorier Tilføj ›

Mad & drikke Trash
Restauranter Trash
Festivaler Trash

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 27. august 2017 kl. Hele dagen.