Verdens største LEGO skib

Annonce_b_rnibyen_300x200px_primary_article

Foregår på M/S Museet for Søfart

Ny Kronborgvej 1
3000 Helsingør
Telefon: 49 21 06 85
info@mfs.dk
mfs.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

På M/S Museet for Søfart kan man opleve verdens største LEGO skib på helt tæt hold fra d. 24. juni til d. 20. august. LEGO skibet er næsten tre tons tungt og 12 meter langt og anerkendt af Guinness Book of Records som verdens største.

Byg dit drømmeskib
LEGO skibet er startskuddet til sommerens aktiviteter for hele familien. I sommerens LEGO værksted får børnene mulighed for at afprøve deres evner som skibsbyggere og havnekonstruktører side om side med en masse andre børn, når der skal bygges drømmeskibe og havnebyer. Der vil være LEGO matroser til at give en hjælpende hånd og gode råd.
Børnenes byggerier bliver hen over sommeren til en foranderlig verdenshavn, og der vil være konkurrencer og flotte præmier sponsoreret af DFDS.

Sømandssafari på Øresund
Der er ikke kun aktiviteter på museet men også på åbent hav. Udvalgte lørdage i juli og august er der sømandssafari på Øresund sammen med kaptajnen på skibet M/S VIKING og en underviser fra M/S Museet for Søfart. På sejlturen bliver der studeret trafik, skibstyper og vrag på tætteste hold, og der vil være klassiske sømandsaktiviteter og en beskøjt undervejs.

Se mere på mfs.dk

Kategorier Tilføj ›

Museer/Udstillinger Trash

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 20. august 2017 kl. 11-17.