Sømænd, sirener og stormvejr

800x600_img_0593_glyptoteket_krig_og_storm_foto._ana_cecilia_gonzalez_primary_article

Foregår på Glyptoteket

Dantes Plads 7
1556 København V
glyptoteket.dk
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Siden antikken har opdagelsesrejsende og købmænd rejst over havet på jagt efter rigdom og nyt land. Men sørejser var farlige. Mange skibe forliste undervejs på grund af uvejr, sammenstød med pirater eller farlige rev og klipper. Og selv, hvis kaptajnen og hans skib undgik disse farer, var der altid risiko for at falde i kløerne på et af de mange farlige mytologiske uhyrer og væsener, som levede havet, og som kunne knuse skibe eller lokke det på en dødelig kurs. Vi dykker ned i særudstillingen ”Krig og storm. Vragskatte fra Sicilien” og ser på nogle af historierne om antikkens forliste skibe og på de fantastiske skatte, der er fundet i skibsvrag på havets bund.

5-10 år, gerne i følgeskab med en voksen.

Glyptoteksmagi – museet i børnehøjde
Historierne om Glyptotekets kunstværker og skulpturer er magiske. Hver søndag kl. 12 vækkes de til live med fortællinger, der røber sjove, farlige, smukke, drabelige og myteomspundne begivenheder blandt antikke skulpturer, oldgamle mumier og farvestrålende malerier.

Der er et begrænset antal billetter til de gratis omvisninger. Billetterne kan ikke forudbestilles men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks to billetter pr. person.

Entré til særudstillingen.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag - søndag 11-18
Torsdag 11-22

Se mere på glyptoteket.dk

Kategorier Tilføj ›

Kultur Trash
Museer/Udstillinger Trash
Top 5 København Trash
Kulturoplevelser Trash
Museum Trash

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 13. august 2017 kl. 12.