Langelandsfestival 2017

Sk_rmbillede_2017-04-21_kl._10.44.18_primary_article

Foregår på Rudkøbing

Rue Mark 11
5900 Rudkøbing
Se på kort
Rediger ›

Beskrivelse Rediger ›

Langelandsfestivalen er en familiefestival fuld af musik og hygge. Derfor markedsfører vi festivalen under sloganet ”100 % familiefestival”. De mange børn og familier giver festivalen en hel speciel stemning, men stiller også specielle krav til festivalen. For at vi kan rumme hele familien, har vi noget til både far og mor, teenageren, bedstefar, kusinen, de mindre og større børn samt babyen. Det gælder både toilet- og badeforhold, musikgenrer, underholdning og udvalget af madboder.

Vores faciliteter er noget bedre end det man møder på andre festivaler. Vi har blandt andet rigtig mange vandskyllende toiletter, badevogne og puslevogne, hvor de helt små kan blive skiftet. Der er også en særlig UngCamp til teenagerne, der efter at have boet mange år sammen med mor og far på FamilieCamp, nu har behov for at være mere sammen med vennerne end familien.

Og så er der Børneland, der med en størrelse på mere end fire fodboldbaner, er fuld af børnevenlige aktiviteter og en af festivalgæsternes absolutte favoritter. Endelig stræber vi efter at sammensætte et så bredt musikprogram som muligt. Så her er både underholdning, musik og show for børn, samt musikere og kunstnere, der også kan få mor og onkel Bent op af stolen.

Pris: Varierer alt efter billettype.
Børn under 7 år er gratis i følge med en voksen.

Se mere på langelandsfestival.dk

Kategorier Tilføj ›

Festivaler Trash

Tidspunkter

  • Arrangementet er overstået og blev sidst afholdt søndag d. 30. juli 2017 kl. Hele dagen.