Børn i byen KlubbenKid
SilhoutjpegSilhoutjpeg
By: 1820 Frederiksberg C

28/1 Forpremiere på Det Sidste Show, Aveny T.

Om forestillingen:
RobotBoys har skabt en magisk familieforestilling på Aveny T

Først fik de Danmark til at tabe underkæben og stemme dem helt til tops i TV-showet ’Talent 2008’. Siden blev de med deres særegne robotstil et fænomen på YouTube med millioner af views og dansejobs over hele verden. Fra 30. januar kan du og din familie opleve RobotBoys magiske univers på Aveny T. ’Det Sidste Show’ er forestillingen, der får ungerne til at gyse, grine og gå dansende hjem.

Eventyr og humor, seje danse-moves, et magisk lydunivers og en mystisk fortælling om en gal professor og hans selvskabte verden af maskiner, robotter og minions. Det er i korte træk, hvad ’Det Sidste Show’ handler om. Ud over dans, musik og teater byder forestillingen på elementer fra animationsfilmens og computerspillets verden. Oscarvinderen (Helium) Anders Walter står for forestillingens animationer. Musikproducer Thomas ”Tomzen” Dietl, der blandt andet har udviklet musik og lyddesign til de populære computerspil ’Hitman’og ‘Moviestar Planet’, har været med til at udvikle lyduniverset i forestillingen. Martin Brygmann lægger stemme til, og på scenen er – ud over RobotBoys – skuespiller Karl Bille samt en lang række superseje dansere.

’Det Sidste Show’ kan ses fra 8 år og opefter og spiller fra 30. januar – 28. februar. I weekenderne vil der være forestillinger både eftermiddag og aften. Har du ikke mulighed for at være med til forpremieren, kan medlemmer af Børn i byen klubben købe billetter til rabatpris her

Medlemmer kan få billetter til forpremieren kl. 19 til kun 20 kr. (gebyr) Normalpris: 202-312 kr.

Du skal være medlem af Børn i Byen klubben og være logget ind for at kunne se hvordan du køber billetter til forestillingen.

Join_us_newClub_card_with_details

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 33 kr./mdr
6 mdr. binding