Børn i byen KlubbenKid
Sk%c3%a6rmbillede_2017-08-31_kl._11.41.09Sk%c3%a6rmbillede_2017-08-31_kl._11.41.09
50%
By: 2200 København N
Anbefalet alder: 0 - 99 år

Rabat på babybio hos Empire Bio: The Hitman's Bodyguard

Tag din veninde eller kæreste gratis med til Babybio. Ved fremvisning af dit Børn i byen medlemskort får du 2 billetter til 1 billets pris.

Babybio forestilling i Empire Bio. I biografsalen er lyden dæmpet en smule og der er skruet lidt op for lyset. Hvis dit barn sover udleveres to sedler med tilsvarende numre – det ene sættes på barnevognen og det andet tages med ind i salen. Barnevogne med sovende børn stilles i loungen eller på terrassen, så personalet kan høre dem. I tilfælde af at barnet vågner bliver nummeret råbt op i salen. Den lille kan komme med ind i salen og få slutningen af filmen med. Man er også velkommen til at tage børnene med ind i salen allerede ved forestillingens begyndelse.

Den 6. september kl. 12 vises filmen “The Hitman’s Bodyguard”.

Verdens bedste bodyguard hyrer sin hidtil værste fjende og modstander til at beskytte sig i forbindelse med, at han skal vidne mod en diktator ved Den Internationale Domstol. Spørgsmålet er dog, om de to overhovedet vil kunne ”samarbejde”, så retssagen også kan blive ført ud i livet. I rollen som den nu livstruet bodyguard ses Ryan Reynolds, mens lejemorderen spilles af Samuel L. Jackson. Diktatoren bliver spillet af Gary Oldman. I øvrige roller medvirker bl.a. Salma Hayek og Joaquim de Almeida. Patrick Hughes er instruktør på THE HITMAN’S BODYGUARD, og det er hans tredje spillefilm. De to foregående, han har instrueret, er ”Red Hill” og ”Expendables 3”.
Længden 1:51 er uden rulletekster.
Kilde: UIP

Du skal være medlem af klubben – og logge dig ind – for at se hvordan du opnår klubrabatten.

Vil du gerne være medlem? Læs mere her.

Join_us_newClub_card_with_details

Vil du være med?

  • Masser af rabatter og VIP lagersalg
  • Særlige events for medlemmer
  • Lækkert velkomsttilbud, når du melder dig ind
  • Rabat på oplevelser, cafeer, isbarer og butikker
Kun 33 kr./mdr
6 mdr. binding