Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor i byen.

babyPower Cirkus: Træning for nybagte mødre

Til Power Cirkus på Cirkusmuseet blandes elementer fra cirkeltræning, yoga og cirkus for at give maksimal effekt, men også for at gøre det sjovt og varieret. Du er meget velkommen til at tage din baby med, der er nemlig god plads og højt til loftet på enhver tænkelig måde. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kan enten vælge at købe årskort til museet og have adgang til alle træningsgange, eller blot at købe billet til museet for hver træning. Træningen finder sted tirsdage og torsdage kl. 13.30-14.30.

Kulturnatten 2017

Gå ikke glip af årets Kulturnat fredag den 13. oktober! Bare det at trille gennem København med barnevognen på denne aften er helt fantastisk og magisk. Overalt i byen er der liv, lys og masser af kulturoplevelser. Et kulturpas til aftenen koster 90 kr., og giver adgang til alle arrangementer. Børn under 12 år er gratis! Se alle arrangementer med barnevognsadgang HER.

AlerinInspiration til aktiv barsel

Tirsdag d. 3. oktober besøger personlig træner, yogalærer og forfatter Ann Sofie Bækgaard butikken ALERIN, og giver gratis tips til, hvordan du nemt og uden dårlig samvittighed kan få en stærk mor-krop efter fødslen! Hun fortæller også om baggrunden for bogen FIT EFTER FØDSEL, som kan købes i ALERIN. Anne Sofie vil vise et par simple øvelser fra sin bog, så du allerede er godt på vej. Desuden vil hun inspirere til, hvordan man kan have en aktiv barsel, og samtidig få nogle skønne stunder med sit barn. Det er gratis at deltage. Der er plads til 22 personer, og er efter "først til mølle-princip" ved at trykke "deltager" på Facebook-eventet.

Halloween i Tivoli

Halloween Tivoli¨

Tril barnevognen til hyggelig uhygge i Tivoli. Fra den 13. oktober-5. november holder Tivoli åbent i anledning af Halloween. Halloween i Tivoli har på få år udviklet sig til at være en af de største efterårsbegivenheder i Danmark, og dette er med god grund. Halloween i Tivoli er med sine knap tyvetusinde græskar et syn, som både tryllebinder børn og voksne. Læs mere om Halloween i Tivoli HER. Parken har desuden fine barselsfaciliteter, f.eks. er der rundt omkring placeret velindrettede puslerum med mulighed for at varme flaske og babymad i microovvn samt bløde stole til at amme i.

Barselsworkshop: Styrk parforholdet

Den 11. oktober kl. 11-14 kan I styrke parforholdet, kommunikationen og kærligheden, når Familieskolen og parrådgiver Katrine Fagerholt inviterer til barselsworkshop. Workshoppen er målrettet mødre og fædre på barsel, og foregår i en afslappet stemning og vil veksle mellem oplæg, refleksionsøvelser og fælles snak om temaerne. Det koster 150 kr. Babyer er selvfølgelig meget velkommen. Bestil billet HER.

Hjemmebag og indehyggeBlommetærte

Efterår er lig med indendørs hygge - og findes der egentlig noget hyggeligere end at spise hjemmebagt kage i stearinlysets skær, mens vinden rusker og regnen pisker mod vinduerne? Nej vel? Derfor foreslår vi, at du går i køkkenet, mens junior sover i vuggen. Tjek vores nyeste efterårs-opskrifter:

Lækker blommetærte
Klassisk citronmåne
Gammeldags æblekage

Førstehjælp til børn og spædbørn

Den 31. oktober afholder Familieskolen barselsforedrag på Gentofte Hovedbibliotek. Her vil Henrik Torup, der er læge, førstehjælpsinstruktør og forfatter til bogen: "Førstehjælp til børn og spædbørn", fortælle og demonstrere, hvad du skal gøre, når uheldet er ude. Han giver også input til, hvordan du kan forebygge, at dit barn kommer til skade. Der er et begrænset antal pladser og forhåndstilmelding er nødvendig. Se HER

Fotos: 1. Anders Hviid 2. ALERIN 3. Romeika Cortez 4. Alberte Cornelius

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.