Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor i byen.

TrilletræningBarsels træningsevent

Den 3. november kl. 10-11.45 kan mor (og baby) prøve en gratis trilletræning som effektiv udendørstræning. Det hele foregår i Fælledparken på Østerbro, og starter ved eventyrkiosken. Medbring yogamåtte eller tæppe, vand og selvfølgelig barnevognen med din baby pakket godt ind til lur i det smukke vintervejr.

Alerin barselsevent: babyrytmik med Apa

Den 15. november kl. 9.30-11 er Alerin igen klar med et barselsevent, og denne gang gæster
Apa butikken. Apa beskæftiger sig med forskellige typer af bevægelses-, afspændings- og fødselskurser. Til barselseventet vil de fortælle om, hvad de tilbyder, og derefter afholde en gang skøn babyrytmik for børn fra 3 måneder. ALERIN vil have et par særtilbud på dagen, som kun gælder dem, der deltager i eventet. Det er gratis at deltage, men der er kun plads til de 25 første, som tilmelder sig Facebook-begivenheden.

Lysfest på Amager

Den 11. november kl. 17 skrues der op for lys, liv og lyd i Remiseparkens hemmeligste og hyggeligste del. Kom forbi og få varmen midt i den allermørkeste tid. Her vil der både være madboder og fællesspisning, lysinstallationer, DJ's, ilddans og meget mere. Alle er velkomne og der er gratis adgang.

Lagersalg

Tril barnevognen til lagersalg! I november kan Børn i byens medlemmer komme til VIP-lagersalg hos:
❄️ 2/11: Vanilla Copenhagen
❄️ 4/11: FRANCK & FISCHER

❄️ 23/11: Christina Rohde
❄️ 28/11: UBANG

Jul i TivoliJul i Tivoli

Lørdag den 18. november slår Tivoli dørene op til smukke juledekorationer, masser af julelys, boder og duften af brændte mandler og hjemmelavede æbleskiver. Tivoli i november og december er det perfekte sted at tage en trilletur med barnevognen, og vi garanterer at du kommer i julestemning! Parken har fine barselsfaciliteter, f.eks. er der rundt omkring placeret velindrettede puslerum med mulighed for at varme flaske og babymad i microovvn samt bløde stole til at amme i.

Zoneterapi workshop: Snotnæse

Den 22. november kan du lære, hvordan du giver din baby beroligende zoneterapi og akupressur hjemmefra, som afstresser og hjælper din baby med sin lille snotnæse. Workshoppen er for Børn i byens klubmedlemmer og afholdes i Børn i byen Huset. Det er gratis at deltage, og efter foredraget vil der være kaffe og kage. UPDATE: Workshoppen er nu fuldt booket. Se Børn i byen klubbens kommende workshops i zoneterapi her.

Julemarkeder

November måned er lig med julemarkeder. Overalt i og udenfor byen skyder hyggelige boder op med julelækkerier, juletræer, nissemænd og smukke lys. Så hvorfor ikke kombinere juniors trilletur eller næste mødregruppe-møde med et besøg på et af byens mange julemarkeder? Her kan stort set alt mad og drikke købes to-go, og en kop varm kakao eller lune churros gør altså bare trilleturen ekstra hyggelig. Tjek vores guide til julemarkeder HER.

Legestuer

Legestuer er et godt og trygt sted, hvor junior kan tumle og lege, og hvor du kan hyggesnakke med andre nybagte mødre og fædre. Hvis du er på udkig efter legestuer, så tjek f.eks.:

❄️  Musikalsk legestue i Kvarterhuset (hver tirsdag)
❄️  Musikalsk legestue i Simon Peters Kirke (sidste lørdag i måneden)
❄️  Åben legestue i Børnekulturhus Ama'r (hver tirsdag)
❄️  Fars Klub (sidste lørdag i måneden)
❄️  Legestue med sundhedsplejerskerne i Islands Brygge Kulturhus (hver onsdag)

Far på barselAbsalon Fælleshus

Absalon Fælleshus på Vesterbro er et skønt sted for gravide og barslende. Her er der f.eks. Gravid Yoga hver mandag og Yogatid med din baby hver tirsdag og torsdag - begge til 50 kr. pr. gang. Hver tirsdag er der også Babyrytmik for babyer i forskellige aldergrupper, også til 50 kr.

Lysene tændes på d'Angleterre

Traditionen tro, vil d'Angleterre igen i år lyse op på Kongens Nytorv i den skønne juletid med en helt ny julefacade! Årets julefacade afsløres den 24. november, så pak junior varmt i barnevognen og sæt kurs mod Kongens Nytorv - det blir et eventyrligt syn!

 

Fotos: Anders Hviid / Romeika Cortez

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.