Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor i byen.

BabyMerry-go-rave: Baby Rave!

Merry-go-rave er en ny fun-tastisk familiebegivenhed for de mindste. Merry-go-rave løber af stablen den 9. juli kl. 11-17 i Valby, hvor DJs fra ind og udland vil forkæle både dansefødder og ørergange. Derudover vil der være sund og dejlig mad, samt en rar bar med udvalgte øko-varer. Dagen igennem vil der også være masser af sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Det koster 60 kr. pr. deltager - børn under 2 år er gratis.

Foredrag om førstehjælp til børn

First-8 og Børn i byen inviterer medlemmer til GRATIS førstehjælps-workshop onsdag den 12. juli fra kl. 9.30. Workshoppen starter kl. 10 og varer en time, hvorefter der er kaffe, kage fra Lauras Bakery og hygge. Til foredraget lærer I om hjerte-lunge-redning, fremmedlegemer i luftvejene samt ætsninger og forbrændinger. I vil efter kurset have en bedre forståelse og større viden omkring, hvordan man behandler både store og små skader. Læs mere HER. OBS: Få pladser tilbage

Trilletræning

Trilletræning

Udnyt sommerens gode vejr, og kom i form med trilletræning under din barsel. Trilletræning er udendørs træning med barnevogn i Københavns skønne parker sammen med andre nye mødre (og fædre). Trænerne er veluddannede og har særligt fokus på træning af den postgravide krop, uden at det bliver kedeligt. Alle kan være med, og der tages altid hensyn til, at du har din baby med i barnevognen, og at du har født for nyligt. En tur koster 60 kr., mens et 10 turskort koster 500 kr. Medlemmer af Børn i byen Klubben får op til 16% rabat på deltagelse.

Bibliotekernes gratis tilbud

Byens mange gode børnebiblioteker er guld værd på, fordi de gemmer på et hav af gratis tilbud. Smut forbi og lån bøger til rolige stunder i skyggen eller bliv hængende på en regnvejrsdag og benyt jer af de gode tilbud. Få overblik over tilbuddene her: Fede tilbud på biblioteket og find vej til nogle af de allerbedste børnebibilioteker her: De 5 fede børnebiblioteker

Slap af i København

Holder du barsel og sommerferie i København? Så tjek vores guide: Sommerens 10 bedste chill out steder, hvor vi guider til skønne afslappende spots i byen. Guiden byder både på skønne baggårdsoaser, lækker street food, og tjekkede rooftoprestauranter - alle familievenlige! Så pak junior i barnevognen eller klapvognen, og nyd København under åben himmel.

Fars Klub

I Fars Klub kan fædre, kommende fædre og med-mødre mødes både med eller uden børn. Formålet er at skabe et hyggeligt og uformelt rum, hvor man kan dele både glæder og sorger, eller bare komme og hygge med kaffe og legestue. Der er plads til at snakke om alt fra baby-lort, efterfødselsreaktion til sex og parforhold, eller bare om vejret og hvad man nu har på hjertet. Alle fædre er velkomne, uanset baggrund og alder - og der er altid plads til børn. Det er hver sidste lørdag i måneden, i Osramhuset kl. 9-13, hvor der kan købes kaffe og te. Næste gang er den 29. juli.

GadefotografiGadefotografi i Øksnehallen

Tril barnevognen til Øksnehallen og se udstillingen Gadefotografi 1917-2017 – en hyldest til hverdagen. Udstillingen ser gadefotografiet som et bredt begreb, dækkende over fotografi, der skildrer hverdagen, som den udfolder sig i offentlige rum over hele verden. Den omfatter både historisk og samtidigt gadefotografi og tilbyder et unikt perspektiv på genren og dens forskellige retninger. Udstillingen omfatter fotografer/kunstnere fra hele verden, men med vægt på Skandinavien. Vivian Maier er udstillingens hovednavn. Hun er repræsenteret af en stor vandreudstilling: Vivian Maier – In Her Own Hands. Udstillingen kan opleves frem til den 1. august, alle dage 10-20. Medlemmer af Børn i byen Klubben får 26% på voksenbilletter.

Kongens Have

Hvis vejret er godt, er Kongens Have et skønt udflugtsmål med barnevognen. Her er rolige omgivelser, masser af gode stier at køre på, og afslappende spots i skyggen. Hvis storesøster eller storebror er med, kan I også opleve dukketeater under åben himmel. Frem til den 16. juli spiller forestillingen NÅR BYEN SOVER og fra den 19. juli - 20. august spiller LYDMÅLEREN på Marionetteatret. Det er oplagt at kombinere teateroplevelsen med en picnic i haven, et iskøb fra den nærliggende café eller en tur på legepladsen. Forestillingen er fra 2 år og op og kan forstås af alle uanset nationalitet.

Rejs med baby

Kigger I på den lille i liften og drømmer om at rejse til turkise strande? Så behøver I ikke lade babyen holde jer tilbage. Tjek vores guide: Tips & tricks: Rejs med baby, hvor vi giver jer en række tips til de første rejser med de helt små.

Romeika CortezYogatid med din baby i Absalon

Hver tirsdag kl. 10-11 er der yogatid med din baby i Absalon. Det er en time med dig i fokus og plads til din baby. Der skal laves stræk, som giver plads i kroppen, øvelser, som styrker kroppen, og stillinger, som beroliger nervesystemet og ruster dig til de eventuelle afbrudte nætter, som ofte følger med små børn. Der er plads til at din baby kan lege, få mad, eller hvad der måtte opstå. Der vil indgå øvelser, hvor din baby kan være med, men timen er primært for den dig. Medbring gerne legetøj til din baby. Det koster 50 kr. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr.

Foto: 1. Trilletræning af Søs Krogsgaard-Jensen. 2. Gadefotografi. 3. Baby af Romeika Cortez.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.