Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor i byen.

 Barsel
♥ Månedens barselsforedrag/cafeer

Bliv klogere på din baby og livet som småbørnsfamilie. I januar måned kan du komme til følgende barselsforedrag/cafeer:

16. januar i Alerin (Søborg): Lær babytegn
17. januar i Børn i byen Huset: Førstehjælp til børn (UDSOLGT)
23. januar i Øregårdshallen: Førstehjælp til børn og spædbørn
24. januar i Børn i byen Huset: Zoneterapi workshop: Snotnæse
25. januar på Christianshavns Bibliotek: Babytegn - Foredrag med Jane Brøndum
26. januar på sanselig.dk (Amager): Zoneterapi til spæd- og småbørn

♥ Månedens babyvenlige café

Hvis du er på udkig efter en skøn og børnevenlig café med din baby, anbefaler vi i denne måned Bryggens Spisehus - cafeen i Islands Brygge Kulturhus. Her er der masser af plads med frit udsyn gennem panoramavinduerne til både vandet og barnevognene. De har masser af højstole og i kælderen er der puslerum og en blød sofa, som de fleste bruger, når de skal amme - men man er også velkommen til at amme oppe i caféen. Stedet serverer både morgenmad, brunch, frokost og aftenretter, men man kan også bare bestille en kop kaffe eller the.

♥ Månedens shoppe-tip

Januar er lig med UDSALG! Derfor vil vi gerne fremhæve flere fede webshops, som har udsalg på lækre ting og tøj til baby. Tjek f.eks.:
Spar op til 40% hos Karrusella.dk
Spar op til 50% hos Luksusbaby.dk
Spar op til 60% hos Ollifant.dk

♥ Månedens motionstipYoga

Har du netop født? Så skal du måske prøve Efterfødselsyoga ved Maria Allingham på Frederiksberg. Træningen er skånsom og har god fokus på bækkenbunden. Underviser Maria tager sig godt af nye elever, og tjekker gerne om dine mavemuskler er vokset helt sammen. Mange øvelser viser hun i både en nem og hård udgave. Babyer kan være med til nogle af øvelserne, og ellers kan de ligge på en madras ved siden af og hygge sig, eller sove i deres barnevogn udenfor. Fem yoga-klip koster 600 kr og man kan komme de dage, det passer ind.

♥ Månedens legestue

Legestuer er et godt og trygt sted, hvor junior kan tumle og lege, og hvor du kan hyggesnakke med andre nybagte mødre og fædre. I denne måned anbefaler vi Babusjkas Legestue i Osramhuset på Nørrebro. Hver onsdag og torsdag hiver de legesagerne frem, så du og baby kan mødes med kvarterets andre forældre og børn. I Osramhusets legestue er der masser af plads, og der er dømt fri leg med bolde, trommer, større legeredskaber og sanse-legetøj. Der er også højstole og mikroovn til rådighed.

♥ Månedens babybio-film

En frygtelig kvinde

Den kolde vinter er rigtig hygge- og biografvejr, og i flere af byens biografer kan du tage din baby med! Her er der typisk skruet lidt op for lyset og ned for lyden i salen. Babyer er mere end velkomne, og mange af biograferne tilbyder også at holde opsyn med dit sovende barn i barnevognen. Børn i byens medlemmer giver rabat på babybio i både Empire Bio og Valby Kino.

I januar kan I opleve følgende babybiofilm i Valby Kino:
16. januar:
En frygtelig kvinde
23. januar: Wonderstruck
30. januar: Wonder

 

Fotos: 1. Romeika Cortez 2. Søs Krogsgaard 3. Kino.dk: En frygtelig kvinde

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.