Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor i byen.

BabyStreet Food Festival CPH

Den 11.-13. august gentager Street Food Festival CPH succesen med masser af gademad rundt om de Københavnske Søer. Under festivalen kan man bl.a. smage lækkerier fra Japan, Mexico, Thailand, Argentina, Frankrig, Australien og selvfølgelig Danmark. Så tag mødregruppen eller veninderne med til en skøn sommerweekend i København, hvor I kan chille med barnevognene langs søerne, tilsat god stemning og fantastisk gademad.

Zoneterapi

Workshop: Giv din baby zoneterapi

Den 17. august kan du lære at give din baby beroligende zoneterapi og akupressur hjemmefra, som afstresser og giver bedre babysøvn. På workshoppen lærer du ca. 10 zoneterapi- og akupressurpunkter, du kan trykke på, som er guld værd, når baby døjer med gener, som giver søvnproblemer. Du vil undervejs også blive klogere på, hvad du kan forvente af din babys søvn. Sara Oxenvad, tryk og glad behandler, viser og fortæller hvordan du gør, imens du afprøver på din baby. Det er en hyggelig workshop hvor der er plads til spørgsmål, høje lyde, bleskift og babypludren. Der vil være kaffe og kage. Medlemmer af Børn i byen klubben kan gratis tilmelde sig workshoppen.

Design din egen Magnum-is

Nyd barslen med en lækker sommer-is - i dit eget unikke design! Fra den 3.-31. august kan du besøge Magnum Pleasure Store i Magasin med mødregruppen, hvor I kan designe jeres helt egne Magnum-is med et væld af lækre overtræk og toppings, mums!

Høstfester

August er lig med høstfester og festivaler, der hylder de gode råvarer. Festerne er for hele familien, og byder på skøn sensommerstemning og lækker mad. Man kan sagtens tage baby med! Den kommende måned kan I bl.a. opleve:
18. august: TagTomat Høstfest
★ 25. august: Frederiksberg Høstfest
26.-27. august: Høstfestival på Esrum Kloster

Fars Klub

Far

I Fars Klub kan fædre, kommende fædre og med-mødre mødes både med eller uden børn. Formålet er at skabe et hyggeligt og uformelt rum, hvor man kan dele både glæder og sorger, eller bare komme og hygge med kaffe og legestue. Der er plads til at snakke om alt fra baby-lort, efterfødselsreaktion til sex og parforhold, eller hvad man nu har på hjertet. Alle fædre er velkomne, uanset baggrund og alder - og der er altid plads til børn. Det er hver sidste lørdag i måneden, i Osramhuset kl. 9-13, hvor der kan købes kaffe og te. Næste gang er den 26. august.

Stella Polaris

Den 6. august indtager Danmarks største udendørs chill out event, Stella Polaris, Frederiksberg Have. Så tag tæpper og picnic-kurven med, og lad junior kravle rundt i græsset, eller tage en lur i barnevognen, mens du selv slapper af med loungemusik i ørerne og sol i ansigtet.

Tumletid med bObles

Tumletid er et eventkoncept, hvor der tumles og leges til en bedre forståelse af, hvordan man kan stimulere børns motorik med bObles. Her både ruller, kravler, hopper og balancerer børnene sig til en glad krop. bObles Tumletid foregår hos forhandlere og samarbejdspartnere rundt omkring i Danmark. I august måned er der tumletid for børn på 0-12 mdr. hos:
★  8. august: BabySam Østerbro
16. august: Kære Børn Valby
★ 18. august: BabySam Amager
Kræver tilmelding!

A Walk in the Park 2017

A Walk in the Park er en hyggelig, sjov og aktiv familiedag for forældre og børn i alderen 0-8 år. Arrangementet afholdes i Søndermarken den 20. august fra kl. 10-14. Her kan de mindste møde den altid muntre Rasmus Klump, danse med de seje Paw Patrol og de nuttede My Little Pony. Børn kan også prøve kræfter med en masse udfordrende aktiviteter såsom agilitybane, b0bles motorikvogn og en Nerf skydebane eller begå sig i trafikken på trafikbanen, der leveres af Børneulykkesfonden. Husk at medbringe picnictæppet, så I enten kan købe mad fra de lækre foodtrucks, eller spise jeres medbragte madpakker. Skal den lille pusles, har Huggies sørget for fine puslefaciliteter. Ruten vil være 1 km. så alle kan være med, men vil I have mere motion eller prøve en aktivitet igen, kan I snildt gå ruten flere omgange. Familieprisen er 125 kr. ekslusiv gebyr.

Barsels træningsevent 

Trilletræning

Den 24. august kl. 10-12 afholdes GRATIS barsels træningsevent i Hans Tavsens Park. Her samles københavns barslende i hjertet af københavn til en aktiv formiddag, hvor Trilletræning står for en times træning og spark i barselsrøven. Efterfølgende fortæller jordemoder Runa Hvid på ærlig og humoristisk vis om knibeøvelser, og kostvejleder Signe Aagaard forkæler jer med sunde opskrifter, kostråd og lækre smagsprøver både til mor og baby.

OM TRILLETRÆNING:
Trilletræning er udendørs træning med barnevogn i Københavns skønne parker sammen med andre nye mødre (og fædre). Trænerne er veluddannede og har særligt fokus på træning af den postgravide krop, uden at det bliver kedeligt. Alle kan være med, og der tages altid hensyn til, at du har din baby med i barnevognen, og at du har født for nyligt. En tur koster 60 kr., mens et 10 turskort koster 500 kr. Medlemmer af Børn i byen Klubben får op til 16% rabat på deltagelse.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.