De fleste af os håber nok på en varm og solrig sommerferie. Skulle det alligevel blive regnvejr, behøver ferien ikke gå i vasken af den grund. Uanset vejret er DIY-aktiviteter nemlig hyggelige at lave sammen. Panduro har hobbymaterialer til al slags vejr.

ANNONCE

Når man bruger sine hænder og kreativitet sammen med andre, bliver der fokus på nærvær og fordybelse – det som vi alle sammen længes efter i den hektiske hverdag. Derfor er DIY-projekter perfekte at lave sammen med børnene i ferien, hvor vi har tiden til at komme ned i gear. Så forbered feriens hyggestunder ved at tage et smut forbi din nærmeste Panduro forretning og proviantér til de kreative timer – der er masser at vælge i mellem! 

Smukke sommersmykker

PanduroNår solen bager i sommervarmen, så ryd havebordet under parasollen og slå jer ned med alt, hvad I skal bruge til at lave perlearmbånd. Det er et sikkert hit! Prøv fx Panduros Bead Mix Start Kit, der er et komplet startsæt med forskellige typer perler, perletråd og elastiktråd leveret samlet i en praktisk æske. Med i æsken er også vejledninger til forskellige typer armbånd.

Børn i byens redaktionsbørn er vilde med æsken, og selvom der står ”Tweens” på den, er både den treårige og syvårige fans. De fleste børn, uanset alder, kan lide fordybelsen og roen i at trække perler på snor – og mens man sidder dér sammen og bruger hænderne, er det jo nemt at lade sludren gå om alverdens ting. En rigtig fin måde for børn og voksne at komme tættere på hinanden. Desuden er stoltheden jo virkelig til at tage og føle på, når man har skabt sit helt eget smykke eller har en perlegave klar til en kær ven.

Tip! For at gøre det nemmere at få snoren gennem hullet, kan det anbefales at brænde enden let med en lighter og forme den spids med fingrene.

Udendørsspil med personligt præg

Øser regnen ned? Så træk inden for og lav jeres helt eget udendørsspil, som I kan bruge sammen, når solen skinner igen. I Panduro kan I købe et Kubb-spil, også kendt som kongespil, som I kan dekorere og gøre unikt ved at male mønstre, ansigter, figurer osv. på klodserne og pindene af træ. På Børn i byen redaktionen har vi valgt at male spillet i en grafisk stil med trekanter og felter i klare, glade farver. Det er som om, det bliver endnu sjovere at spille, når man selv har været med til at udsmykke spillet. Brug Panduros Outdoor Craft Paint til at male på Kubb-spillet.  De fås enkeltvis eller som 6-pak. Panduros allround børnepensler er gode at male med.

Tip! Hvis I, ligesom Børn i byen, gerne vil male jeres spil med klare, afgrænsede felter og striber, kan det anbefales at bruge malertape eller maskingtape til at sikre lige linjer. Små fingre kan godt have svært ved at styre penslerne, så linjerne bliver præcise.

PanduroFlere kreative feriesysler

Der er masser af muligheder for sjove DIY-projekter i sommerferien. Panduro har fx også materialer til:

♥ At male på sten. Find sten og pinde på stranden og udsmyk dem med Panduros deko-sæt ”Decorate Nature”, der indeholder hobbylak, pensler, glitter, øjne, lim m.m.

♥ At peppe baggården eller fortovet op. Køb Panduros Giant gadefarvekridt og farv løs!

♥ At gå krea-amok på rejsen. Tag Panduros rejsetaske med på ferie og lad ungerne være kreative med indholdet: malebog, farveblyanter, mosgummi-figurer, perler, stickers, dekorationssten m.m.

HER kan I se alle Panduros sommerferie-materialer, som kan sikre krea-sjov i ferien, uanset vejret. 

 

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.