Ta' hele familien med til magisk julefest i vildmarken, når Skånes Djurpark slår portene op til årets julesæson. I kan opleve festlighederne tre weekender i december.

Skåne Djurpark

ANNONCE

Så blev det atter jul, og det betyder, at Skånes Djurpark endnu engang slår portene op til en unik julefest i vildmarken. Den magiske julestemning kan opleves på udvalgte aftener i december måned.

Magiske juleoplevelser

Når mørket falder på i Skånes Djurpark, vil der blive tændt tusindevis af smukke julelys. Børnene kan møde Frode Får og lammet Timmy, samt sige hej til små, søde nisser. Derudover vil der blive spillet julemusik, og være masser af sjove aktiviteter for familien rundt omkring i parken. Alle oplevelser er inkluderet i billetten!

Med billetten får du følgende:

♥ Indgang til parken, der vil være dekoreret med hundredetusind julelys
♥ Nissehue og røde kinder til alle børn
♥ Mulighed for at møde julemandens rensdyr
♥ Mulighed for at møde Frode Får og lammet Timmy
♥ Adgang til krea-værkstederne. Vælg mellem syv forskellige værksteder. Alt hvad I producerer kan tages med hjem bagefter.
♥ Hjemmelavet og juleinspireret to-go mad: Bliv fyldt op med energi på forskellige stationer rundt omkring i parken (all inclusive)
♥ Mulighed for at møde julemandens dyr i Børnenes bondegård
♥ Glögg, kaffe og varm chokolade (all inclusive)
♥ Mulighed for at grille marshmallows over åben ild
♥ Mulighed for at danse rundt om juletræet med en meget speciel gæst

Skåne Djurpark jul JulDet bliver uden tvivl en aften med masser af magiske juleopleveler, og Skånes Djurpark lover, at I kommer i ægte julestemning!

Bemærk at sæsonkort ikke kan bruges til Jul i Skånes Djurpark! Det kræver en særskilt billet, som til gengæld dækker ALT, både indgang, mad og forplejning. Et besøg under Jul i Skånes Djurpark varer tre timer, og foregår i et afgrænset område i parken.

Priser
Børn: 299 SEK
Voksne: 399 SEK
Børn under 3 år er gratis
HUSK! At du som Club BroPas medlem får 20% rabat på billetten.

Åbningsdage
Den 1.-3. december
Den 8.-10. december
Den 16.-17. december

Læs mere om jul i Skånes Djurpark