Polarræv
De næste seks uger er vinterstemningen i top i Zoologisk Have: Bag snobrød over bål i sameteltet, vær kreativ i det nordiske værksted og lad de søde dyreunger varme jeres vinterhjerter. Til fastelavn er børnene inviteret til tøndeslagning i Haven.

I weekenderne uge 2-5 og i vinterferien den 10.-25. februar bliver der skruet ekstra op for vinterhyggen i Zoologisk Have. Glæd jer til friske dage med røde kinder hos ungerne. Sammen med dyrene sætter Haven alt ind på at give gæsterne gode vinteroplevelser.

Snobrød og skumfiduser i sameteltet

I Zoologisk Haves sametelt kan I få varmen med klassiske discipliner som snobrødsbagning og ristning af skumfiduser over bålet. Her oser der af polarstemning med kranier, skind og historier fra vildmarken nord på. 

Zoologisk HaveDet er også i sameteltet, I kan møde naturvejleder Eddie Bach, der netop er hjemvendt fra Norge, hvor han har deltaget i DR-serien ALENE I VILDMARKEN. I programmet kæmper otte seje deltagere om at klare sig længst i den barske natur.  Eddie kan ikke afsløre, hvor langt han nåede i konkurrencen, men han vil helt sikkert gerne dele ud af sine naturoplevelser fra vildmarken.

Kreativ i Zoolab

Stik også forbi Zoolab, hvor børnene hele vinteren kan støbe deres egen isbjørneklo eller ulvespor i gipsværkstedet. I vinterferien kan man bygge sit eget arktiske dyr i skulpturkonkurrencen.

LÆS OGSÅ: Tivoli afslører super cool vinterprogram

Søde dyreunger smelter dit hjerte

Når I besøger Zoologisk Have i vinter, er I selvfølgelig også nødt til at hilse på Havens nye dyreunger. Der er nyfødte unger hos både næsehornene, flodhestene og sabelantiloperne, ligesom der er flere på vej hos giraffen og zebraen.

Hele vinteren vil I kunne opleve forskellige dyr blive fodret, overvære kameltræning og komme helt tæt på en slange i Trope Zoo. Se programmet her.

Slå katten af tønden til fastelavn

Find fastelavnskostumerne frem, for søndag den 11. februar bliver der slået katten af tønden i Zoologisk Have. På terrassen foran spisestedet Provianten vil der være tønder for aldersgrupperne 0-4 år, 5-8 år og 9+ år kl. 11, 12.30 og 14. Der kan købes fastelavnsboller i Provianten og caféen ved kamelerne.

HUSK! Børn i byen klubmedlemmer får 10% rabat ved køb af Zoo entré og årskort i forsalg året rundt.

Billeder: Zoologisk Have København

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.