Sommer er lig med koncerter og god musik under åben himmel. Så find danseskoene frem og husk solcremen, for København byder på masser af børnevenlige sommerkoncerter i det fri!

FriluftsscenenFeriefest på Bakken

Hvor: Friluftsscenen på Bakken
Hvornår: 19. juli og 9. august 
Oplev Onkel Reje og Hr. Skæg give den gas på Friluftsscenen på Bakken! Den 19. juli vil Onkel Reje både besvare "Børnenes Brevkasse" i landet Ramasjang, og optræde med nogle af sine sjove sange, bl.a. "Prutte-sangen" og "Jeg kan ikke li' at gå i bad", der er blevet store hits blandt de yngste. Den 9. august er det Hr. Skægs tur, der vil underholde på scenen med dans, sang og en verden fuld af ord, magi og masser af skæg!

Gratis Fallulah koncert

Hvor: Ishøjs Byhave
Hvornår: 1. juli
Ta' hele familien med 1. juli, når Fallulah giver GRATIS koncert kl. 14 i Ishøj Byhave. Fallulah har for nyligt udgivet sit tredje, men første internationale album, PERFECT TENSE, og nu spiller hun under åben himmel i Ishøjs Byhave. Så kom og nyd den gode musik og skønne sommerstemning. 

Jazz for KidsMaster Fatman

Hvor: Lindevangsparken på Frederiksberg
Hvornår: 10.-14. juli
Jazz For Kids 
løber endnu engang af stablen i Lindevangsparken med 10 fede og helt GRATIS børnekoncerter. Her kan I bl.a. opleve Master Fatmans Jazzskole, Cirkus Panik, Martini's for Børn og mange andre. Tjek Børn i byens guide: 5 fede Jazz For Kids-koncerter, hvor vi guider til koncerter, der med garanti vil få ungerne til at danse og jamme med!

Svedig Sommer på Stranden

Hvor: Amager Strandpark
Hvornår: 10.-30. juli
I uge 28, 29 og 30 vil der være masser af god børneunderholdning, når der afholdes Svedig Sommer på Stranden. Den 10. juli kl. 12 kickstartes tre ugers svedig sommer med fed jazz, når Jesper Løvdal med klip-klap-bandet sætter gang i festen, så selv strandløver og badenymfer må danse med. Den 12. juli kl. 12 kan I også opleve Big Fun!, der mixer afrikanske rytmer med jazz og det svedigste funk. Det er gratis at deltage!

Plænen

Hvor: Plænen i Tivoli
Hvornår: Hele sommeren
Plænen i Tivoli er sommeren igennem hjemsted for Fredagsrock, Lørdagsswing og en lang række andre koncerter. Fredagskoncerterne spiller altid kl. 22, så det er kun for de store børn. I løbet af sommeren kan I f.eks. opleve Anna David, Burhan G, Mads Langer og Gnags. Andre koncerter, som f.eks. TirsdagsToner med Tivoli Copenhagen Phil, spiller allerede kl. 17, og er derfor en oplagt koncert for børnefamilier, der ønsker at afslutte Tivoli-turen med lidt god musik under åben himmel. Tjek alle koncerter på Plænen HER.

Tivoli PlænenBilleder:
1. Bakken
2. Jazz For Kids. Master Fatman
3. Plænen i Tivoli. Foto: Simon Verheij

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.