Hvert år fejres sensommeren med diverse gadefester og høstfester i det fri. Børn i byen guider jer til sensommerens hyggelige festligheder lige her.

Bryggens fødselsdagBryggens Fødselsdag

Den 2. september er det Bryggens Fødselsdag! Så sæt kryds i kalenderen, fødselsdagen fejres nemlig med byfest for hele familien. Her vil der være masser af aktiviteter for børnene, såsom Tigerparade, cirkus, motorikbane, snobrød, oplæsning, mini-skattejagt, filmkonkurrence og meget meget mere. Derudover vil der være masser af boder, politisk hjørne og på musikscenen vil Per Vers, Norbrink & Agerschou, Lama Impro Teater og Trypical Cumbia optræde.

Københavns 850-års fødselsdag

Den 2. september er der ikke kun fødselsdagsfest på Islands Brygge - men i hele København! København fylder nemlig 850 år i 2017, hvilket skal fejres med et brag. I anledning af fødselsdagen afholder festivalen Golden Days og folkene bag Distortion en kæmpe byfest, hvor alle københavnere er inviteret. Til festen kan I glæde jer til skattejagter, fest, debatter og udstillinger med Kulturkvarterets institutioner Christiansborg, Nationalmuseet, Nikolaj Kunsthal og Tivoli. Djs vil spille musik i Christiansborgs ruiner, og der vil være middag ved langborde og et stort pool party i byens kanaler. Fed livemusik leveres af kendte bands, så der også kan danses. Aftenen afsluttes med fyrværkerishow fra Tivoli.

Aarstidernes høstmarked på Krogerup Avlsgaard

Den 2.-3. september kan hele familien opleve sensommerens grønneste og hyggeligste høstmarked hos Aarstiderne. Her vil de bedste grøntsager, øl og måltider stå klar til to dages høstfest på Krogerup Avlsgård i Humlebæk. Der vil være god underholdning for både børn og voksne, masser af boder og jordens bedste varer at fylde både maver og indkøbskurve med.

Danmark Dejligst Festival i Sydhavnen

Den 9. september kl. 14-13 kan hele familien komme til GRATIS musikfestival, når Danmark Dejligst Festival siger farvel til Mozarts Plads med masser af musik og aktiviteter for store og små. På musikscenen kan I bl.a. opleve det lokale bluesband The Blue Buzz, popgruppen Zididada, sanger Rasmus Nøhr mfl. Derudover vil der være loppemarked, boder fra det lokale handelsliv, grill og fællespisning på langborde og et børne- og kunstområde på Den Røde Plads.

 

Billede: Bryggens fødselsdag 2016 af Romeika Cortez

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.