Falmende blade og kølige vinde - efteråret er på vej til Danmark! Planlæg efterårsferien allerede nu og glæd jer til eventyr i det grå efterår. Vi inspirerer med spændende destinationer her.

Skåne DjurparkFamilietur til Skånes Dyrepark

Halvanden time fra København kan hele familien opleve kronhjorte, elge, bjørne og ulve! Skånes Dyrepark har gennem mange år specialiseret sig i dyr fra de nordiske breddegrader, så her er rig mulighed for at studere arter, der stadigvæk er eksotiske i danske småfolks øjne. Årets nyhed 2017 er Europas længste trætopsbane og sidste år blev et Frode Får Land tilføjet parken.

LÆS HELE ARTIKLEN HER: Familietur til Skånes Dyrepark - Tæt på nordisk dyreliv
★ LÆS HER om Skånes Dyreparks efterårsaktiviteter

Disneyland ParisDisneyland Paris

Mange børns største drøm er en tur til Disneyland Paris, og i 2017 er der god grund til at lade drømmen gå i opfyldelse. I år fejrer Disneyland Paris nemlig 25 års jubilæum, og det går ikke stille for sig. Selvfølgelig med masser af disneyklassikere, prinsesser - men også meget mere Star Wars. I efterårsferien fejrer Disneyland traditionen tro også Halloween!

LÆS HELE ARTIKLEN HER: Disneyland Paris fejrer 25 års jubilæum

Efterårsro på Helenekilde Badehotel 

Helenekilde Badehotel

Find efterårsro og velvære på Helenekilde Badehotel. Vejret er blevet koldt og vinden rusker - måske ikke lige det vejr, man tænker, at man normalt ville søge ud mod de dansker kyster for at bo på et badehotel. Ikke desto mindre bør man unde sig selv lige præcis det. Med en fantastisk beliggenhed, varm kakao, hjemmebag, levende lys og bløde sofaer kan I nyde efterårets kommen.

LÆS HELE ARTIKLEN HER: Efterårsro på Helenekilde Badehotel

SiSanselige Sicilien

Sicilien skal sanses gennem maden, havet og den særlige stemning som øen og dens beboere byder på. Så hvad med at leje en bil og køre Sicilien rundt i efterårsferien? Den italienske ø byder på strandparadis, gastronomi i børnehøjde og meget mere!

LÆS HELE ARTIKLEN HER: Sanselige Sicilien

Berlin i børnehøjdeDinosaur skelet

Vidunderlige Berlin har masser af byde på, især for børnefamilier. Her kan I f.eks. tage ungerne med på spændende museer og se dinosaur-skeletter, gå i zoologisk have eller slå jer løs i byens parker og på de mange fede legepladser. Bonus: Det tager kun 45 minutter at flyve dertil fra København!

LÆS HELE ARTIKLEN HER: Berlin i børnehøjde
LÆS HELE ARTIKLEN HER: Berlin for børn

 

New YorkNyd NY til vands

Besøg byernes by, New York, i jeres efterårsferie. New York er alt. Shopping, museer, mad til maver, huse til himmels – og oplevelser til vands. Sejl i robåd i Central Park, kryds Brooklyn Bridge, prøv svævebanen til Roosevelt Island eller tag en sejltur rundt om Manhattan.

LÆS HELE ARTIKLEN HER: Nyd NY til vands

Norge fisk

Store oplevelser for småfolk i den norske skærgård

Norge er en skøn feriedestination hele året rundt og et land, der vækker eventyrlysten hos både børn og voksne. I den norske skærgård kan I tage på elgsafari med ungerne, tage på sejlture og fange fisk, kigge på fyrtårne og meget mere! Det er ren idyl!

LÆS HELE ARTIKLEN HER: Store oplevelser for småfolk i den norske skærgård

RomKlassikere i Rom - også for børn

Er Rom sjov for børn? Rom er kultur og historie, ja. Og når man har ungerne med, ændrer den klassiske historiefortælling sig. Ikke desto mindre byder Rom på masser af seværdigheder i børnehøjde. Besøg f.eks. Colosseum, Knoglekirken og Sandhedens mund.

LÆS HELE ARTIKLEN HER: Klassikere i Rom - tag ungerne med?

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.