LoppemarkedForåret er lige om hjørnet, og det samme er masser af fede loppemarkeder. Vi guider jer til byens bedste lopper her!

Rita Blå's Forårslopper
Den 11. marts åbner Rita Blå op for forårets loppesæson med ny energi og friske skatte gravet ud af vinterens hi. Kig forbi Kulturhuset Indre By mellem kl. 12-17 -
to haller vil være fyldt med loppeguld og god stemning, og så er der gratis entré! Der er Rita Blå-loppemarked igen den 15. april.

Påske-loppemarked i Forum
Den 29.-30. marts er der stort påske-loppemarked i Forum. Gå på opdagelse blandt 500 udstillere og et kæmpe udvalg af antikviteter, retro og genbrug. Det koster 40 kr. i entré. Åbent kl. 10-17 skærtorsdag og kl. 10-16 langfredag. Bemærk: Barne- og klapvogne er kun tilladt hallen Langfredag.

Stort Luksus VintageMarked
Kom til stort vintage-marked på Egholm Slot i weekenden den 5.-6. maj, kl. 10-17 begge dage. Der vil være masser af lækre stande udelukkende med vintage brocante og fransk, nordisk landstil. Gratis entré, parkering koster 20 kr.

Antikmarked Kgs. Nytorv
Fra den 13. april-13. oktober 2018 vil der hver weekend, fredag-søndag kl. 8-17, være antikmarked på pladsen foran Hotel D'Angleterre, Kgs. Nytorv. Her kan I finde alt fra dansk design, porcelæn og rav til legetøj og kunst. Aflyses ved kraftig regn.

Stefansgade Loppemarked
Loppemarkederne på Stefansgade løber fra og med første søndag i april til og med første søndag i oktober. Første gang er den 1. april kl. 8-18. (Bemærk at i maj er datoen rykket til søndag d. 13/5) Kom og gør et kup!

Turbos Loppebazar
Turbos Loppebazar er et 2000m2 stort indendørs og udendørs marked med loppe- og bazarfund. Her kan du finde både nye og gamle ting, og når benene trænger til en pause, kan du tage en kop kaffe eller en sandwich på stedets Café Frida. Markedet holdes hver lørdag og søndag kl. 9-15 året rundt. Det koster 10 kr. i entré, børn er gratis. Der er desuden auktion hver søndag kl. 12.

lopper

Frederiksberg Loppetorv
Frederiksberg Loppetorv er et tilbagevendende marked og hører klart til et af de mere eksklusive af slagsen. Det holder til på P-pladsen bag Frederiksberg Rådhus. En lang række af stadeholderne er fine, ældre damer, der sælger ud af kongelige porcelænsfigurer, antikke smykker og sølvtøj – alt sammen sirligt lagt op og fint at kigge på, men somme tider svært at betale. Heldigvis kan man også sagtens finde både børnetøj, sko og legetøj til en billig penge. Dato følger.

Østerbros Hyggeligste Loppemarked
I Remisen på Østerbro afholdes der jævnligt stort loppemarked med ca. 100 stande. Her finder man ting fra private hjem - nips, ting til boligen, porcelæn, sølvtøj, lamper, modetøj, børnetøj, legetøj, bøger, CD'er, LP'er, DVDer, smykker, knapper etc. En gang i mellem skifter loppemarkedet navn til Tøjmarked, med et stort udvalg af modetøj.

Den Blå Hal
Den Blå Hal byder på mere end 200 indendørs stande fordelt på 2000m2, som bugner af gode sager som møbler, nips, legetøj, kunst og meget mere. Markedet er åbent hver weekend kl. 10-16 året rundt og koster 10 kr. i entré.

 

Fotograf: Romeika Cortez

TIP: Find flere loppemarkeder og genbrugsbutikker med appen Fleap!

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.