Regn og blæst er den perfekte anledning til en tur i biffen med de mindste - og heldigvis byder efteråret på masser af fede, nye børnefilm. Vi guider jer her, husk popcorn!

Lego Ninjago Filmen

Premiere: 21. september
Animationsfilmen "LEGO Ninjago Filmen" er baseret på det populære LEGO-legetøj, som også har sin egen tv-serie. I filmen møder vi den unge Lloyd, der sammen med vennerne Cole, Kai, Jay, Zane og Nya er hemmelige krigere, ser bekæmper ondskab. Især den snedige Lord Garmadon, som tilfældigvis også er Lloyds far, er en trussel, der må stoppes før hele Ninjago City ødelægges!

My Little Pony Filmen

Premiere: 5. oktober
"My Little Pony Filmen" er den første film om de små ponyer med biografpremiere siden 1986. I animationsfilmen skal ponyerne Applejack, Twilight Sparkle og Pinkie Pie stoppe den onde Storm King, der stjæler al magien i kongedømmet Equestria. For at redde deres hjem må ponyerne forlade Equestria for første gang og kaste sig ud i et fantastisk eventyr.

LÆS OGSÅ: Guide: Efterårets teaterforestillinger for børn

Sikke et cirkus

Premiere: 5. oktober
Ramasjang er gået til filmen! "Sikke et cirkus" handler om cirkusdirektøren Kaj, hans datter Ramona og et mystisk mysterium. Efter en række hændelser, synes Ramona nemlig, at nogen holder øje med hende. Hun får brug for sine venner til at komme til bunds i mystikken - også selvom hemmeligheden kan ændre hendes liv for altid. Cirkusfamilien består af flere børnefigurer fra Ramasjang, som f.eks. Hr. Skæg, Onkel Reje, Bamse og Rosa Fra Rouladegade.

Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Premiere: 12. oktober
Den danske animationsfilm "Den utrolige historie om den kæmpestore pære" foregår i den idylliske Solby, hvor borgmesteren J.B på mystisk vis er forsvundet. Elefanten Sebastian og katten Mitcho vil hjælpe med at finde J.B, men da det kommer frem, at borgmesteren befinder sig på Den Mystiske Ø, er rejsen for farlig. I stedet planter Sebastian og Mitcho et frø, der vokser sig til en kæmpestor pære, og så er eventyret i gang!
Se Børn i byens anmeldelse her

Ballerina

Ballerina

Premiere: 9. november
Animationsfilmen "Ballerina" handler om den forældreløse Felicie, som drømmer om at blive balletdanser. Felicie er træt af at bo i en lille forstad, så derfor stikker hun af til Paris for at opnå sin drøm. Først må hun dog udgive sig for at være en anden elev, for overhovedet at komme ind på den fine balletskole.

Kilde: kino.dk
Foto: Nordisk Film Biografer

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.