Lune solskinsdage, lange lyse nætter, brede sandstrande og grønne skove. Ahh, dét er sommer i Danmark! Så hvorfor rejse langt væk og bøvle med lang transport, når du og børnene kan få en skøn sommerferie her i Danmark med aktiviteter for både små og store – uanset vejret og længden på ferien?

ANNONCE

Strand

Dayz by Landal GreenParks’ charmerende feriecentre i Jylland er du og hele familien sikret en sommerferie fuld af sjove aktiviteter. Dayz by Landal har hele fem feriecentre, som I kan vælge mellem:

Dayz Seawest
Dayz Søhøjlandet
Dayz Rønbjerg
Dayz Ebeltoft
Dayz Grønhøj Strand

Alle fem feriecentre ligger smukt placeret i den jyske natur, så uanset om du og familien ønsker at opleve toppen af Danmark i Nordjylland, Midtjyllands smukke bakker, østkysten på Djursland eller de brede sandstrande ved Vesterhavet er der altid et Dayz by Landal feriecenter i nærheden. Transporttiden er kort og sommerstemningen helt i top.

Sjove aktiviteter for store og små – uanset vejret

Som det ofte er med det danske sommervejr, ved man aldrig helt, hvordan det arter sig, men bare rolig - hos Dayz by Landal GreenParks er der masser af både udendørs og indendørs faciliteter og aktiviteter for hele familien. Her er noget for både de helt små og lidt større børn, og mange af aktiviteterne er endda gratis, når først opholdet er betalt.

Badeland Dayz

Nyd f.eks. sommeren udenfor med minigolf, legepladser, hoppepuder, fodboldbaner mm. Viser vejret sig fra sin knap så sommerlige side, er der også et væld af sjove indendørs aktiviteter på feriecentrene. Særlig populært er de tropiske badelande/svømmehaller, hvor der bl.a. både er baby-/børnebassiner til de mindste, vandrutsjebaner til de vilde vandhunde og afslappende spabade til de mere rolige. I de tropiske badelande er der garanteret sydlandsk stemning og temperaturer – også selv hvis regnen pisker ned udenfor.

Hele familien kan også få sved på panden og tage en venskabelig familiedyst i sportshallen, eller hvad med at lade krudtuglerne brænde krudt af i det indendørs legeland? Skal det være lidt mere roligt, kan børnene også hygge sig i det kreative værksted, hvor der er mulighed for at tegne, male, spille spil eller læse en bog. På flere af feriecentrene er der i sommerferien også arrangeret ekstra aktiviteter og underholdning – bl.a. med den sjove tryllekunstner Jesper Grønkjær.

Ned i gear

Og trænger du som forælder til at komme helt ned i gear og blive forkælet? Så vil feriecentrene Dayz Seawest og Dayz Rønbjerg være helt oplagte. Her kan du nemlig også nyde et par timer i wellnessafdelingen, hvor du også kan bestille diverse behandlinger såsom massage og ansigtsbehandlinger.

Alt dette er altså blot nogle af de faciliteter og aktiviteter som feriecentrene tilbyder. Hvert center er dog unikt og har forskellige aktiviteter og faciliteter, så vælg dét af de fem feriecentre, der passer til netop den sommerferie, du ønsker med familien og børnene.

Dayz
Ferie som det passer jer

Alle feriecentrene har forskellige typer af feriehuse, som varierer fra center til center. Fælles for husene er dog, at de alle er familievenlige, har egen terrasse og indbyder til, at familien kan samles og nyde hinandens selskab.

Hos Dayz by Landal er der valgfri ankomst- og afrejsedag. Det betyder også, at I helt selv kan bestemme opholdets længde. Her kan I altså sagtens nøjes med at snuppe et par dage fuld af sjov, men selvfølgelig også en helt uge - eller hvem ved, måske endnu længere.

Hos Dayz by Landal GreenParks får du altid med i prisen:
• Eget feriehus med gratis WiFi
• Fri adgang til badeland og legeland
• Valgfri ankomst- og afrejsedag
• Linnedpakker og slutrengøring

Læs mere om feriecentrene og book årets sommerferie her