Forårets komme markeres i de næste par måneder af byens teatre, der opsætter skønne børneforestillinger for hele familien. Få et overblik her.

Panama er alletidersDet Lille Teater

Panama er alletiders
Dato: 8. februar- 29. april
Alder: Fra 2-5 år
Historien om de to venner Bjørn og Tiger, der drager ud i verden på eventyr og vender klogere hjem. Forestillingen er en blanding af dukketeater og skuespil.

Anemonen

morfarMORFARmorfar
Dato: 13.-28. marts
Alder: 8-13 år
En forestilling om tre morfædre. Hvem var morfar egentlig inden, han blev morfar? En farlig komedie for børn og deres voksne med masser af musik, eventyr og livsklogskab.

Mariehønen Evigglad 
Dato: 3.-29. april
Alder:
2-5 år
En forestilling inspireret af Halfdan Rasmussens populære børnesang Mariehønen Evigglad. I forestillingen bliver historien udvidet, så Marie på sin tur i skoven hilser på flere forskellige dyr, også Søren Snegl.

Flyv
Dato: 1.-8. maj
Alder: Fra 5 år
Dukketeater med en magisk pavillon som omdrejningspunkt. Historien handler om den stakkels forældreløse dreng Max, der ønsker at flyve.

HUSK! Medlemmer af Børn i byen Klubben får rabat på alle forestillinger hos Anemonen.

FlyvTeatret Zeppelin

Paradis
Dato: 10.-15. april
Alder:
Fra 8 år
En livsbekræftende historie om en bedemand, efter Kim Fupz Aakesons historie. En varm og venlig opfordring til at møde livet dér, hvor livet er!

3rd
Dato: 23.-26. april
Alder:
Fra 6 år
En danseforestilling, der undersøger, hvordan man oversætter Newtons ”3rd Law of motion” med breakdansens umiddelbare og fysiske råstyrke.

Zangenbergs Teater

Nordiske Vuggeviser
Dato: 3.-4. marts
Alder: Fra 8 år

En komisk og livsbekræftende forestilling om at turde tale om døden – også i børnehøjde. I en magisk blanding af animation, musik og levende skuespil.

Riddersalen

JUHU det er regnvejr
Dato: 14.-18. marts
Alder:
3-7 år
En nonverbal forestilling for alle, der vil overraskes over dagligdagens uventede magi. Poetisk komikboble om hverdagen, hvor ikke engang fantasien sætter grænser.

Små blå sko
Dato: 25. april- 9. maj
Alder:
1,5-4 år
Mød damen der går tur med folk. Hun er begejstret og fuld af forventninger, når en ny gåturs-kammerat melder sin ankomst. I dag skal Alfred komme, så de små blå sko bliver fundet frem.

Små blå sko

Fotos: 1. Panama er alletiders af Janosch film und medien AG, Berlin 2. Flyv, Teater Pastrasket 3. SMÅ BLÅ SKO af Dennis Westerberg

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.