Forår Kongens HaveForåret bugner af gratis oplevelser for hele familien. Vi guider jer til de allerbedste lige her!

Science i Forum 2018

Glæd jer til tre dage med spændende aktiviteter, udstillinger og sceneshows under SCIENCE I FORUM. Der er gratis adgang alle dage, så tag bare familie, venner og klassekammerater med! Her kan I bl.a. blive klogere på fremtidens fødevarer, kabelbakterier og lyderindringer, og virksomheder, museer og organisationer vil stå klar til at vise robotter, 3D-printere og spiselige insekter!

Gårdhavernes Dag

Gårdhavernes dag

Ta' hele familien med på opdagelse i de grønne baggårde på Indre Nørrebro! Gårdhavernes Dag er en ny begivenhed i København og kan opleves på Indre Nørrebro og i Sundby den 6. maj kl. 11-16. På Gårdhavernes Dag vil mange af de ellers ”hemmelige” og aflåste baggårdshaver være åbne for besøgende, og der vil være en række aktiviteter på dagen for beboerne såvel som de besøgende.

Koncert med Bastian

Kom til koncert på Bakken, når forrige års MGP-vinder, Bastian, giver koncert på Friluftsscenen. Det er den 27. april kl. 14. Det er helt GRATIS - så ta' hele familien med til en super-festlig dag, når Bastian og hans dansere fyrer op under publikum.

Festlig åbning af BLOX

Søndag den 6. maj åbner det nye byggeri BLOX ved Frederiksholms Kanal for offentligheden - og alle er inviteret med! Åbningsprogrammet byder på masser af gratis oplevelser for både store og små fra kl. 12-20. Heriblandt musik, officielle taler, fællesdans, dansere på facaden, ballondyr, street art, gratis kaffe og gratis is hver time!

LÆS OGSÅ: BYENS 10 BEDSTE ISBARER

Interaktiv udstilling i DGI-byenPå tur med far

Oplev tegninger fra Ramasjang-serien "På tur med far" i DGI-byen! Fra den 16. april 2018 og tre måneder frem kan I opleve den 7-årige Iris' tegninger i en gratis, interaktiv udstilling. Her kan I udforske universet omkring Iris, Laurits og Pappabilen – og naturligvis også selv få lov til at tegne. Herefter fortsætter udstillingen som en vandreudstilling, som forhåbentlig kan inspirere børn til at tegne endnu mere. ’"På tur med far "vises hver onsdag kl. 17.30 på DR Ramasjang.

Cykellegestue på Trafiklegepladsen

Forår er den bedste tid på året til at lære at cykle - og derfor tilbyder Trafiklegepladsen nu cykellegestue. Legestuen består af holdundervisning på løbecykler for de mindste børn sammen med en forælder, bedsteforælder eller en anden voksen, som de er trygge ved. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

2200 Børn & Musik - Børnemusikfestival på Nørrebro

Ta' hele familien med til Nørrebros mest rytmiske børnemusikfestival: 2200 Børn & Musik den 17.-20 maj. Festivalen er åben for alle og henvender sig primært til børn i alderen 3-9 år. Lørdag og søndag vil der foruden musik også være loppemarked og madboder. Bemærk at festivalen de to første dage afholdes på Den bemandede Legeplads H.T. Øst, lørdag i Thorsparken og søndag på Krakas Plads.

Gratis fælles træning i det fri

Fit Family For Free er for alle, der har lyst til at træne gratis med sit barn, familie, venner eller mødregruppe. Her mødes man hver torsdag og træner sammen - i alt slags vejr, så tjek vejrudsigten inden du smutter hjemmefra. Hold øje med info om tid og sted fra gang til gang på Fit Family For Frees Facebook-side.

Friday Night SkateRulleskøjter

Den 27. april skyder Friday Night Skate en ny sæson i gang! Friday Night Skate foregår i København hver anden fredag i løbet af perioden april til september måned. Alle kan deltage. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

LAMA Improteater

Den 3. maj kl. 20.30 kan hele familien komme til gratis improteateraften i Kulturhuset Islands Brygge. Improteater er teater uden manuskript, hvor skuespillerne bruger publikums bud, hinanden og deres fantasi. Intet er planlagt - kun tid, sted og deltagere. Lama laver både den velkendte teatersport og længere historier, og altid med musik. For alle aldre!

Fortovsfest på Enghave Plads

Den 26. maj kl. 10-22 er der hyggelig fortovsfest på Enghave Plads! Fra kl. 10-14 er der aktiviteter og underholdning for de mindste. Her vil Trolle og Tormod komme og gi' den gas for børnene, og fra kl. 10.30 til 13.30 er der børnefodboldturnering (kræver tilmelding). Derudover vil der være loppemarked, skaterkonkurrence (14-18), fortovsbold og fra kl. 18 vil der være live musik fra 5 scener.

 

Fotos: 1. Gårdhavernes dag, Københavns Kommune 2. På tur med far 3. Rulleskøjter, Pixabay.com

TIP: Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.