Weekenden kalder på jer! Skal I stå på skøjter, være kreative eller en tur i biffen? Tjek alle mine 5 tips her og blev inspireret til en hyggelig weekend med familien.

havmåge
Den på stranden

Man kan sagtens tage på stranden om vinteren. Hver weekend i januar stiller Naturcenter Amager Strand nemlig skarpt på Vinterens fugleliv på stranden. Her kan I bl.a. være med til at dissekere fugle, spille fuglebingo, folde flotte origami-fugle og tage på jagt efter særlige arter ude i området ved stranden. Det er helt gratis at deltage og foregår kl. 10-14 lørdag og søndag.

SMK
Den i værkstedet

Besøg Statens Museum for Kunst og lad guldklumpen lave sin helt egen skulptur i Børnenes Værksted. Huskunstnerne står selvfølgelig klar til at guide og sætte gang i fantasien hos børnene. Der kan hentes inspiration med en tur rundt på museet, der huser mange forskellige slags skulpturer. Det koster 30 kr. at deltage i værkstedet. Åbent lørdag og søndag kl. 11.30-16.30.

LÆS OGSÅ: Her er Zoologisk Haves vinterprogram

børnebiffen
Den i biffen

Tag på hyggetur med familiens mindste – måske endda den allerførste biotur for de helt små? På Cinemateket vises der hver weekend kvalitetsfilm for de 3-7 årige i Børnebiffen. Filmenes varighed og indhold er tilpasset børnenes alder. Der er film for de 3-5 årige lørdag kl. 12.30 og søndag kl. 11.15. De 5-7 årige kan se film lørdag kl. 11.15 og søndag kl. 12.30. Det koster 30 kr.


Den med lopper

Er du en hund efter lopper? Der er gode chancer for at finde genbrugsguld til hjemmet, når der afholdes loppemarked i Absalon, hvor private sælger ud fra gemmerne. I caféen er der masser af forfriskninger og mad, hvis du bliver sulten. Der er fri entré. Det sker lørdag kl. 10-15.

is disco
Den på is

Få røde kinder og varme i kroppen med en skøjtetur for hele familien. Find vej til byens skøjtebaner i guiden: Her kan du løbe på skøjter. Vil I gerne have akkompagneret jeres piruetter af musik, så skal I tage til Is disco i Østre Skøjtehal lørdag kl. 18-21. Der vil nemlig være disco, boogie og skøjtning på programmet, samt mulighed for at købe en bid mad og noget at varme sig på. Entréen er gratis – vær dog opmærksom på, at der max er plads til 150 mennesker i hallen ad gangen.

Herunder kan du se mig fortælle om nogle af mine tips:

Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.