Oplev den svenske natur og dyrelivet fra et helt nyt perspektiv. Med trætopsbanen Expedition UPP tager Skånes Djurpark jeres familieeventyr til nye højder!

ANNONCE

 

Expedition Upp

Expedition Upp

Natur og dyreliv fra et helt nyt perspektiv

Så har Skånes Djurpark igen godt nyt til alle de eventyrlystne og naturglade børnefamilier! Parken har netop åbnet deres nye attraktion, Expedition UPP, der tager natur- og dyreoplevelser til et helt nyt niveau. Skånes Djurpark, der er verdens største park med nordiske dyr, byder på mere end 85 forskellige arter, der nu kan opleves fra oven. Med Expedition UPPs mange hængebroer og observationstårne kan hele familien nu udforske naturen og se alle de vilde nordiske dyr fra et nyt perspektiv.

LÆS OGSÅ: Idyllisk dag i Skånes Djurpark

Et 350 meter langt eventyr

Expedition UPP består af en 350 meter lang eventyrsti, placeret 9 meter over jorden, i de smukke trætoppe. Ved hjælp af gangbroerne har gæsterne nu adgang til dele af parken, som aldrig før har været udforsket af mennesker - kun dyr. Expeditionens hængebroer forbinder fire observationstårne og hele 27 platforme, hvorfra I bl.a. kan se ulve, rådyr, bjørne, sæler og fugle. At observere dyrene fra oven er en helt unik oplevelse for ungerne, og så vidt Skåne Djurpark er informeret, er de det første og eneste sted i verden, man kan vandre over indhegninger med vilde dyr. Så ta' hele familien med på eventyrekspedition i trætoppene og opdag de nordiske dyr og natur på ny - både børn og voksne vil få en oplevelse for livet.

Skåne DjurparkGodt at vide for børnefamilier:
Af sikkerhedsmæssige årsager skal:
- Børn skal minimum være 90 cm for at prøve Expedition UPP
- Børn på 90-120 cm skal være ledsaget af en voksen
- Børn skal gå selv, og må IKKE bæres af voksne
- Det er ikke tilladt at medbringe barnevogn i Expedition UPP

Læs mere om Expedition UPP.

Psst: Husk også at besøge Frode Får Land, der åbnede sidste sommer i Skåne Djurpark. Her kan dyreparkens gæster opleve en 20.000 kvm stor verden, som man genkender fra tv-serien og filmen om Frode Får, bygget op omkring historien og karaktererne.

FAKTA:
Det tager lige knap halvanden time at køre i bil til Skånes Djurpark fra Københavns Hovedbanegård. Dyreparken ligger nær byen Höör.
Adresse: Jularp 150, 243 92 Höör
www.skanesdjurpark.se