Arbejdermuseet, en af børnenes favoritter i byen, lægger hus til Børn i byens store prisoverrækkelsesfest søndag den 5. november. Så kom og drik bobler, vær kreativ med dine børn, bliv underholdt af Kalle, og hør som de første, hvem der er vindere af Børn i byen Prisen 2017. 

Eventyrligt show på Arbejdermuseet

Søndag den 5. november kan I komme til årets mest eventyrlige show på Arbejdermuseet! Børn i byen Prisen 2017 uddeles til et brag af en fest med super kvali-underholdning, hvor vi har samlet det bedste af det bedste fra alle verdener til et to timers intenst program.


Kalle fra Ramasjang som vært

Igen i år vil verdens sjoveste, mest gakkede og skægge vært, Kalle fra Ramasjang, underholde og guide publikum gennem Børn i byen Prisen på ægte Kalle-manér. Det bliver et forrygende, underholdende og samtidig uhøjtideligt show for både børn og voksne!


Panduro krea-område

Mens Kalle giver den gas på scenen, afholder Panduro stor kreaworkshop med lækre materialer. Her kan børnene udfolde deres kreativitet sammen med Pernille Rahbek. Ungerne får nemlig mulighed for at dekorere deres helt eget bogstav med flot og farverig pynt. Man kan vælge sit eget forbogstav eller måske skal der kreeres en julegave? Bogstavet kan stå op, så det kan pynte på børneværelset eller i mormors stue. Panduros søde og seje team vil selvfølgelig stå klar til at guide og hjælpe børn og voksne, så alle lykkes i deres kreationer.

Goodiebags til alle børn

På dagen vil alle børn få en stor goodiebag med flotte gaver fra Panduro. I alle goodiebags vil der være en Super Giant Coloring malebog, 10 stk. Panduro tynde tusser, et hobbyrør natur og Shanes Magical Friends Mixit eller Junior Mar Magnet Robots (samlet værdi 238,90 kr.).


Godt til ganen

Glæd jer også til ultralækre kager fra Lauras Bakery, samt juice, masser af snacks og selvfølgelig bobler til de voksne fra coop.dk.

Uddeling af priser i de 14 kategorier

Der vil under showet blive uddelt priser i følgende kategorier:

★  Årets ildsjæl 
★  Bedste blog
★  Bedste forlystelse
★  Bedste børnekulturpersonlighed
★  Bedste børneapp
★  Bedste forretning
★  Bedste børneevent
★  Bedste børnevenlige spisested
★  Bedste børneteater
★  Bedste museum
★  Bedste brand: Tøj/sko
★  Bedste brand: Interiør/babyudstyr
★  Bedste bæredygtige initiativ
★  Bedste legeland

Caroline, Børn i byen prisenPRAKTISK

Tid og sted
Søndag den 5. november kl. 13-15 på Arbejdermuseet

Billetter

Medlemmer af Børn i byen Klubben: 75kr. pr. billet (samme pris for voksne og børn)
Link til billetkøb her.

Ikke-medlemmer af Børn i byen Klubben: 100kr. pr. billet (samme pris for voksne og børn)
Link til billetkøb her

Sponsoreret af Panduro og coop.dk.