Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste museum"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


Nationalmuseet
Nationalmuseet er Danmarks største kulturhistoriske museum. Vores genstande og billeder kommer fra hele verden og mange perioder. Så på Nationalmuseet kan du finde alt fra de berømte guldhorn og egtvedpigen til afrikanske masker og egyptiske mumier.


Statens Museum for Kunst
Statens Museum for Kunst er også Børnenes Museum for Kunst. Hver første søndag i måneden er der ekstra fokus på aktiviteter i børnehøjde og rig mulighed for at slippe kreativiteten og fantasien løs blandt klisterier og kunstnere.


Zoologisk Museum
På Zoologisk Museum kan du gå på opdagelse i naturhistorien blandt dyr fra hele verden. I udstillingerne møder du Danmarks eneste ægte dinosaur, Misty, og andre forhistoriske kæmper. Museet afholder rundvisninger i børnehøjde, børnefødselsdage og workshops i Børneværkstedet i ferierne.


Den Blå Planet
Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium med 20.000 dyr og syv mio. liter vand. Akvariet tilbyder et unikt oplevelsesprodukt, hvor underholdning, fascination og viden kombineres i spektakulære rammer.


Experimentarium
Experimentarium har været hele Danmarks science center siden 1991, men i januar 2017 genåbnede den længe ventede, nye udgave af Experimentarium - et nyt science center i verdensklasse. Her syder og bobler videnskaben og de gode oplevelser hver dag!

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste museum kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: