Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste legeland"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


Dinos legeland
Dinos Legeland er to indendørs legelande som tager dig 65 millioner år tilbage i tiden, med dinosaurer som tema. Dinos Legelande er beliggende i Fredericia og Ishøj.


Leos legeland
I Leos Legeland finder du altid nye eventyr. Her findes noget for alle. Klatrestativer, boldhav, tunneler, trampoliner, cykler, boldkanoner, rutsjebaner og meget mere.


Eventyrfabrikken Mega Center
Hos Eventyrfabrikken må alle børn lege, fjolle, løbe og hygge sig så meget de har lyst til. Eventyrfabrikken har klatrertårne, kæmpe bolde, rutsjebaner, områder til baby og meget mere.


Puffs legeland Funtasia
Legelandet Funtasia er dragen Puffs fantasiland. Her findes et eventyrligt univers, hvor børn kan lege og opleve i enestående omgivelser.


Legejunglen
LegeJunglen er det perfekte legeland for både børn og voksne. Legejunglen har 4 indendørs legeland, der bare venter på at blive udforsket og som udfordrer alle - uanset alder.

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste legeland kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: