Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste forretning"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


Børneloppen
Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Her kan man både sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra barnevogne til legetøj. Konceptet er nemt og smart: man lejer en loppestand og prissætter selv sine varer. Når varerne er sat på hylden, klarer Børneloppen resten. 


Heidi & Bjarne
Hos Heidi & Bjarne shopper du for en god sag når du putter lagersalgsvarer og nye kollektioner i posen fra de bedste brands, samt redesign og genbrug fra Settlementet på Vesterbros projekter. Butikken drives af en ansat, samt dedikerede frivillige og socialt udsatte borgere i arbejdspraktikker.


Lirum Larum Leg
Lirum Larum Leg sælger kvalitetslegetøj til 0-8-årige, alt i indretning til børneværelset samt luksusudstyr. Kvaliteten er i top, designet flot og funktionaliteten stimulerer børns udvikling. Dag-til-dag levering og gratis gaveindpakning.


Småfolk
Danske Småfolk producere kvalitetsbørnetøj i økologisk bomuld og har siden 2005 laver tøj til babyer og børn i alderen 0 til 12 år. Småfolk designer også interiør og accessoires, som f.eks. sengetøj, ammepuder, sengerande mv. Småfolks motto er “We inspire happy and creative children”.


Luksusbaby
Bag butikken og webshoppen Luksusbaby står parret Ann Louise og Morten, der er forældre til tvillingerne Noor og Naia fra 2013 og storebror Magnus, der er Mortens dreng på 12 år. Luksusbaby er mode til de mindste, og har et bredt sortiment af varer i super kvalitet. Alle mærker er nøje udvalgt på baggrund af egne erfaringer med kvalitet og design.

Online contact and registration forms from Wufoo.

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste forretning kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: