Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste forlystelse"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


ZOO
Zoologisk Have er en af Danmarks mest populære attraktioner med ca. 1,2 millioner besøgende om året. Her er fokus på gæsten og der er altid garanti for en succesfuld oplevelse for store og små. Zoo har åbent hver dag hele året.


Tivoli
I Tivoli kan de altså noget helt særligt og magisk. Dén stemning man gribes af, når karrusellerne snurrer, hvinene lyder og vaflerne dufter, er ganske speciel. Og ungerne elsker det hele – både de forsigtige, de vovemodige, de små og de store.


Sommerland Sjælland
Sommerland Sjælland er en park der oser af hygge og skønne oplevelser med mere end 20.000 nyplantede blomster. Udover de smukke omgivelser er der hele sæsonen forlystelser og cirkus til børn og voksne.


Legoland
LEGOLAND i Billund er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien.


Bakken
Bakken, også kendt som Dyrehavsbakken, er verdens ældste eksisterende forlystelsespark! Hvert år besøger flere millioner mennesker Bakken for at prøve de 33 kørende forlystelser, opleve underholdning på friluftsscenen, og selvfølgelig for at hilse på Pjerrot!

Use Wufoo templates to make your own HTML forms.

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Bedste forlystelse kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: