Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste brand: Tøj/sko"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


MarMar Copenhagen
MarMar Copenhagen er klassisk og cool børnetøj med et tvist. MarMar laver komforabelt tøj til piger og drenge i alderen 0 til 14 år, der er designet så både små og store børn kan opleve verden på deres præmisser.


Hummel
Det, der begyndte som en god ide hos en både innovativ og stædig hummel medarbejder tilbage i 2006, har udviklet sig til en af de største hummel succeser i nyere tid. Med rødder i sportsverdenen har hummel fokus på børnetøj, der kan klare mosten og som er let og rart at bevæge sig i.


molo
molo er skævt og farvestrålende tøj til børn i alderen 0-12 år. Tøjet taler til barnets fantasi, da molo bruger stærke farver, sjove prints, spændende former og iøjnefaldende.


Småfolk
Danske Småfolk producere kvalitetsbørnetøj i økologisk bomuld og har siden 2005 laver tøj til babyer og børn i alderen 0 til 12 år. Småfolk designer også interiør og accessoires, som f.eks. sengetøj, ammepuder, sengerande mv. Småfolks motto er “We inspire happy and creative children”.


Kwadusa
Kwadusa er kvalitetsbørnetøj i en kraftfuld kombination af dansk design og afrikanske tekstiler. Kwadusa er 100% afrikansk produceret, og på den måde er Kwadusa med til at skabe vækst og arbejdspladser i Afrika. 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste brand: Tøj/sko kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: