Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste brand: Interiør/babyudstyr"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


Sebra

Sebra designer interiør til børn i et moderne design ved at kombinere nytænkende farvevalg og gamle håndværksformer som hækling og strik. Meget af kollektionen er udført i naturmaterialer for at appellere til børnenes fantasti og forældres ønske om bæredygtighed.


Done by Deer
Done by Deer har alt, hvad hjertet begærer af legetøj og tilbehør. De er kendte for deres skandinaviske design, som de kombinerer på sjove og anderledes måder, så det tiltaler både børn og voksne. 


Mamamilla
MamaMilla er et dansk firma, som laver babynests, sengerande, sengetøj, ammepuder mv. Det er luksusinteriør og alle produkter er som minimum Oeko-tex® certificeret, ligesom de er testet af danske familier og tilpasset derefter. MamaMillas kerneværdier er sikkerhed, høj kvalitet og brugervenlighed.


Småfolk
Danske Småfolk producere kvalitetsbørnetøj i økologisk bomuld og har siden 2005 laver tøj til babyer og børn i alderen 0 til 12 år. Småfolk designer også interiør og accessoires, som f.eks. sengetøj, ammepuder, sengerande mv. Småfolks motto er “We inspire happy and creative children”.


Cam Cam Copenhagen
Cam Cam byder på et skønt univers af blødt og GOTS-certificeret interiør til baby, børn og deres forældre. Alle designs er lavet til børn og deres forældre med udgangspunkt kvalitet og med fokus på æstetik og tidsløst design.

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste brand: Interiør/babyudstyr kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: