Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børnevenlige spisested"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


Jensens Bøfhus
Hos Jensens Bøfhus er familien i fokus! Og særligt børnene har en stor plads i Jensens hjerter! Ud af de 5 millioner, der hvert år besøger kæden, er 500.000 nemlig børn – og til dem har de skabt et unikt univers fyldt med sjov.


Dalle Valle
Cafe Dalle Valle åbnede sin første cafe i 2007, men har siden da åbnet en lang række cafeer rundt omkring i landet. Den originale café ligger, hvor Daells Varehus i sin tid lå, hvilket har givet navn til caféen. Alle cafeer tilbyder god og afslappet stemning samt mad til billige priser.


Café Sonja
Café Sonja er en lille hyggelig café på Vesterbro med fokus på god, hjemmelavet mad til rimelige penge, en dejlig kop økokaffe og en unik hyggelig stemning. Maden er enkel, lavet af gode råvarer. I Café Sonja nyder du mad og drikke for en god sag. Caféen drives af få ansatte, dedikerede frivillige og socialt udsatte i virksomhedspraktik.


Bone´s
Restaurant Bone’s har i mange år været kendt for sine familievenlige spisesteder. Her står menuen på indbydende amerikanske retter så som spareribs, burgere, store bøffer og sprøde, friske salater. Der er altid lækkerier til både kødelskeren, vegetaren og dig, der bare elsker et godt og veltilberedt måltid i meget hyggelige rammer.


McDonald´s
Hos McDonalds er familietiden i højsædet og ethvert besøg hos os skal være magisk. Hos McDonalds er der plads til alle, og vores mindste gæster er nogle af de vigtigste - Derfor putter vi altid overraskelser i vores Happy Meal samt frugt eller grønt og efter maden er der sjov i legerummet. 

Use Wufoo templates to make your own HTML forms.

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børnevenlige spisested kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: