Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børneteater"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


Eventyrteatret
Eventyr, drama, gys og humor. Væsner, alfer, guder, guld og glimmer. Musik og kostumer så man mister pusten. Eventyrteatrets musicals er for alle fra 5 til 100 år, så hele familien får mættet sanserne med forrygende musikalske oplevelser. På scenen står scenevante talenter fra 7 og 19 år, der er blevet kaldt ”Eliten af dansk teaters fremtid”. Eventyrteatret er livsbekræftende familie underholdning.


Anemonen
Anemonen er et lille teater hvor man mødes på tværs af generationer og kulturer til samvær og nærvær ud fra en scenekunstnerisk oplevelse - både som deltager og som tilskuer. På Anemonen kan man mærke at teateroplevelsen er fælles lige nu og her - uanset om det er i forbindelse med en traditionel forestilling eller nogle af de mange andre aktiviteter, de lægger hus til. 


Teatret Zeppelin
Teatret Zeppelin i hjertet af Vesterbro er byens familieteater. I over 20 år har familiepublikummet fra 7 år og opefter her kunnet opleve forestillinger i fuld størrelse - dvs. med lys, lyd, scenografi og virkemidler som på de større scener. Her tales der op til børnene, ikke ned; her er der plads til både grin og gys; her har temaerne dybde og giver anledning til videre samtale og refleksioner over det at være menneske.


Riddersalen
Teatret Riddersalen på Frederiksberg byder på masser af teateroplevelser for børn og deres familier. Teatret både producerer og spiller deres egene forestillinger, turnerer rundt i Danmark, og håndplukker gæstespil fra andre teatre. 


Det Lille Teater
Det lille Teater spiller teater for børn mellem 2 – 10 år og deres voksne. Teateret bestræber sig på at præsentere børn for forestillinger af høj kvalitet på et teater indrettet til børn. Det lille Teater kendetegnes ved at det er et stationært teater, og alle forestillinger skræddersys til deres scene. Det er vigtigt for os Det Lille Teater at skabe forestillinger hvor det visuelle udtryk, går hånd i hånd med historien og dens karakterer.

HTML Forms powered by Wufoo.

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børneteater kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: