Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børnekulturpersonlighed"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


Hr. Skæg fra DR Ramasjang
Bag Hr. Skæg gemmer sig Mikkel Lomborg. Han har siden 2007 underholdt børn i alle aldre og lært dem tal, bogstaver og senest ord. Hr. Skæg brænder igennem både på skærmen og ved liveoptrædener rundt omkring i landet.


Motor Mille
Motor Mille er lidt af en drengepige med benzin i blodet og motorolie i håret. Med Mille er der altid fart over feltet og sjov og ballade. Rollen som Motor Mille spilles af Mille Gori, der er dansk entertainer og medvirker i en række populære børneprogrammer, såsom Monster Buster, Cirkus Summarum og Børnebanden. 


Sofie Linde fra DR Ramasjang
Sofie Linde har stået i front for imponerende meget børne-tv på DR. Heriblandt kan nævnes Sommer Summarum, MGP, diverse programmer på Ramasjang og Ultra, og senest eget talkshow samt vært på X-Factor.


RayRay
Børnemusikeren RayRay har på helt egen hånd skabt et tropisk og livsglad univers for børn. Med musikvideoer fra hele verdenen, tegnsprog og tegnefilm har RayRay skabt et unikt univers som ikke før er set i Danmark.


Onkel Reje fra DR Ramasjang
Mads Geertsen er manden bag den børneelskede karakter Onkel Reje, der med sin faste makker Brille gør op med moraliserende børne-tv og i stedet opfordrer børn og forældre til at gakke ud.

The easy to use Wufoo form builder helps you make forms easy, fast, and fun.

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Bedste danske børnekulturpersonlighed kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: