Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børneevent"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


BørnefestiBAL
BørnefestiBAL er en stor børnefestival. Det er svingom og spas, det er leg og lyrik, det er motion og musik – det er bare sjov og ballade som børnene elsker det.


Cirkus Summarum
Cirkus Summarum er en fortryllende cirkusforestilling med skønne figurer fra DR Ramasjang arrangeret af Muskelsvindfonden. I Cirkus Summarum er alting som i et rigtigt cirkus - bare helt anderledes! 


Roskilde dyrskue
Roskilde Dyrskue er hvert år mødested for land og by med ca. 90.000 besøgende og 2.000 dyr. Her kan hele familien komme tæt på dansk landbrug og fødevarer, opleve maskinudstilling og selvfølgelig hilse på de mange dyr i staldene.


BørneDistortion
BørneDistortion er et arrangement med masser af spændende aktiviteter og indslag, særligt henvendt til børn i alderen 4-13 år. Arrangementet finder sted hvert år under Distortion-dagene.


Langelandsfestival
Langelandsfestivalen er familiernes og børnenes festival. Det er en festival fuld af musik, hygge og smukke omgivelser. Festivalen finder sted på Rue Mark i udkanten af Rudkøbing på Langeland. 

Use Wufoo integrations and get your data to your favorite apps.

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børneevent kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: