Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste børneapp"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


Reshopper
Reshopper er en bæredygtig smartphone-app til børnefamilier, der vil købe og sælge brugte børneting lokalt. App'en gør det nemt for familier at handle med en bæredygtig tilgang.


DR Ramasjang
Ramasjangs app er oplagt at tage med på ferien, på køreturen eller bare som digital legekasse til en hyggestund. Når du først har hentet Ramasjangs app, kan du nemlig spille og lege i den uden wifi-adgang eller netforbindelse. App'en er skæddersyet til små børn, og den er gratis.


Legehjul
Over 50 forskellige lege, der gør det nemt at finde en sjov leg. Alle legene har en videoforklaring, så alle kan være med. Legene starter fra 4+ og er helt uden reklamer. Du kan også optage dine egne lege og bruge dem i appen til dit helt personlige Legehjul.


Mindfulness for børn
Appen “Mindfulness for børn” tilbyder guidede mindfulness meditations-øvelser til børn, og er den første danske af slagsen. Appen kan bruges som værktøj af forældre, såvel som af skolelærere i undervisningssammenhænge. 


Belønningstavlen
Appen “Belønningstavlen” er et værktøj, der kan hjælpe familier med at fremme den positive opdragelse mellem forældre og børn. Med appen kan forældre tilføje opgaver til børnene, give dem point og udbetale belønninger med de optjente point. 

Use Wufoo templates to make your own HTML forms.

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste børneapp kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: