Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "Bedste blog"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


Sneglcille
Cille Rubini, der blogger under navnet Sneglcille, bor i København og skriver om alt fra vasketøj til stilletter. Cille er mor til tre, plus et bonusbarn, og er gift med Michael. Cille har en forkærlighed for kaffe og kage, at shoppe online og læse modeblade, og så brænder hun for web, ord, mode og digital kommunikation.


Nutidensmor
Johanne er alenemor til Augusta på fire år. Hun deler ud af tanker og hverdag med tekst og billeder - og indimellem også tegninger på Instagram og bloggen, der kører på sit fjerde år. Det er med udgangspunkt i livet som mor og menneske, som selvfølgelig kommer ind på det forbudte, det svære og de humoristiske momenter og som oftest serveret med et skvæt sarkasme, der gør op med det polerede og perfekte.


Lortemor
Lortemor.com hedder Trine og bor i Sydhavnen sammen med sin skønne søn Alfred. Trine blogger om livet som mor, om den dårlige samvittighed og om lortemor-begrebet.


Twinpeaks
Bag bloggen Twinpeaks står Mette Marie Lei Lange, der er 35 år gammel. Mette er gift med Jon, som hun har tvillingerne Hugo og Berta med fra 2014. Twinpeaks er en personlig blog og handler om Mettes tanker og hverdag. 


Mamawise
MamaWise er et online univers for forældre, der leverer gode tips, opskrifter, inspiration, DIY guides, tilbud, anmeldelser mv. Fælles for indholdet på MamaWise er, at det er baseret på erfaringer fra forældre, og ikke forskning eller faglig viden.

 

Online contact and registration forms from Wufoo.

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over Bedste blog kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: