Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "bedste bæredygtige initiativ"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


VIGGA
VIGGA er grundlagt ud fra en overbevisning om, at vi kan passe bedre på vores blå planet, hvis vi deler med hinanden og genbruger alt, hvad vi kan. Derfor har vi skabt en abonnementsordning med børnetøj i en uhørt høj kvalitet, så flere børn kan få glæde af tøjet efter jer.


Reshopper
Reshopper er en bæredygtig smartphone-app til børnefamilier, der vil købe og sælge brugte børneting lokalt. App'en gør det nemt for familier at handle med en bæredygtig tilgang.


Kwadusa
Kwadusa er kvalitetsbørnetøj i en kraftfuld kombination af dansk design og afrikanske tekstiler. Kwadusa er 100% afrikansk produceret, og på den måde er Kwadusa med til at skabe vækst og arbejdspladser i Afrika. 


PlanToys
PlanToys trælegetøj er unikt legetøj, som indbyder til leg og læring, og som udvikler og styrker dit barns motorik, kreativitet og fantasi. Alt legetøj består af 100% træ, er øko-venligt, bæredygtigt og helt fri for skadelige kemikalier. 


Børneloppen
Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Her kan man både sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra barnevogne til legetøj. Konceptet er nemt og smart: man lejer en loppestand og prissætter selv sine varer. Når varerne er sat på hylden, klarer Børneloppen resten. 

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over bedste bæredygtige initiativ kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: