Hvis man synes, det kniber med at komme i julestemning, er det bare med at tage en tur i Tivoli og se den aktuelle forestilling "Elf - The Musical", der spiller i koncertsalen frem til den 26. december. Her er julemagien nemlig helt i top.
ELF - The Musical

”Elf - The Musical" er en enestående musical, der evner at formidle følelser ud over scenekanten og helt ned til publikum. Julen er hjerternes tid, og det er da også kærlighed, glæde og familie, der er hovedtemaerne i musicalen. Men bare rolig, det bliver alligevel ikke FOR sukkersødt, da humoren hele tiden er i fokus.

Historien handler om alfen Brormand, som ved et uheld lander i julemandens sæk, og derfor vokser op hos Julemanden på Grønland, blandt alfer. Ved en fejl, opdager Brormand, at han ikke er en alf, men et menneske, og her begiver vi os ud på en rejse med Brormand, for at finde hans familie. Vi følger Brormand, og hans sjove, svære, og skønne møde med København. Man kan kun holde af Brormand, som charmerer sig ind i publikums hjerter allerede fra første scene. 

Humor i højsædet

Julen er også en tid, hvor familien samles, hvilket både kan være på godt og ondt. Musicalen har fat i de helt store temaer, og rammer dem knivskarpt med en fantastisk humor som alle kan grine med på. Sjældent har vi været så underholdte gennem en hel forestilling. 

Pelle Emil Hebsgaard, der spiller Brormand, leverer en helt eminent præsentation. Han er naturligt sjov, og hans humoristiske timing er helt perfekt. Pelle Emil Hebsgaard har en barnlig side, som kan få de fleste børn til at koncentrere sig i 2,5 time, hvilket er noget af en bedrift! Hvis jeg var barn, ville jeg ønske, at Brormand var min bror. Sammen med andre velkendte skuespillere som, Christiane Schaumburg-Müller, Tommy Kenter, Camilla Bendix, Julie Steincke, Mikkel Lomborg (Hr. Skæg) og Niels Ellegaard, er det svært at gå galt i byen med at få en fantastisk forestilling op at køre. Og wow, hvor de alle gør det godt! 

LÆS OGSÅ: De 5 steder du kan møde julemanden

Julemusicalen har været spillet på Broadway og i West End, og bliver nu for første gang spillet i Tivolis Koncertsal, i København. Forestillingen bygger på den hyggelige og skøre julefilm "Elf - The Musical", som mange af os har set i fjernsynet i juletiden.

Børn i byen snakker med Sara på 11 år, som er godt tilfreds med musicalen. Sara fortæller, at hun både synes den er sjov, spændende og sangene er virkelig gode. Saras mor tilføjer, at det er noget helt andet at opleve musicalen og grine sammen med andre mennesker, end at sidde bag skærmen derhjemme for sig selv. 

ELF - The MusicalRen julemagi med ørehængere

Musikken og sangene er helt fantastiske, og mens vi sidder og lytter, og er betagede af de smukke kulisser, kan vi mærke, at folk tramper i gulvet i takt med musikken. Og dét var lige netop, hvad man havde lyst til, da sangene var svært ørehængende og fængende! 

En af grund-ingredienserne i et godt eventyr er: ”Og alle levede lykkeligt til deres dages ende”. Tag ind og se, om det også er tilfældet for dette magiske juleeventyr. Forestillingen kan virkelig anbefales på det varmeste.

Fem ud af fem stjerner: ★★★★★
Elf - The Musical spiller i Tivolis Koncertsal
Spilleperiode: 23. november - 26. december 2017
Aldersgruppe: Tivoli anbefaler forestillingen for børn fra 6 år, men vær opmærksom på, at forestillingen varer 2,5 time.
Billetter kan købes her 
Prisen for billetter varierer mellem 195-695 kr.

Fotos: Tivoli PR og Miklos Szabo