Ramajetternes jul
Nu kan I snart følge med i Ramajetternes jul, når DR Ramasjang hver dag i december sender et julekalender-afsnit fra den sjove lufthavn. Samtidig er der mulighed for at følge med i juledramaet i bogform. DR og Gyldendal har nemlig udgivet historien som julekalender-bog.

ANNONCE

 

Hvis du har et barn, der ser DR Ramasjang på TV bare en gang i mellem, er I temmelig sikkert stødt på programmet Ramajetterne. Showet, hvor lufthavnschefen Kristian passer Ramasjang Lufthavn sammen med dukkerne Øvst, Sus, Flummer og Finn Falk. 

Nu kan ungerne snart følge med i Ramajetternes jul, når Ramasjang hver dag i december sender et julekalender-afsnit fra den sjove lufthavn. Samtidig kan man følge med i DR og Gyldendals bogudgave af julehistorien, der hver dag i december giver et kapitel til højtlæsningen derhjemme. Og der er ingen tvivl om, at det bliver spændende.

Ramajetternes julJulemysterium i lufthavnen

I december får Ramajetterne en meget vigtig opgave: De skal sørge for, at Julemandens computer med alle børns adresser og ønsker kommer frem til ham. Under mellemlanding i Ramasjang Lufthavn er det dog så uheldigt, at computeren på mystisk vis forsvinder! Nu er det op til Sus, Flummer, Øvst og Finn Falk sammen med Kristians niece, Selma, at opklare, hvad der er sket – ellers bliver det jo ikke en rigtig jul for alle verdens børn…

Opklaringen af mysteriet fører selvfølgelig en masse skøre forviklinger med sig, som der ikke skal løftes sløret for her. Men der er ingen tvivl om, at underholdningen til familiens mindste er sikret med denne fine julekalender-bog, der henvender sig til de 3-8 årige. Bogen er illustreret med Martin Sælans tegninger af de genkendelige figurer fra lufthavnen og er skrevet i samme muntre og lige-ud-af-landevejen tone, som vi kender den fra TV-serien. Teksten er skrevet af Elisabeth Kiertzner efter manuskript af Lene Mailund Mikkelsen.

Oplev Ramajetterne live

Kan I slet ikke få nok af Ramajetterne, når først de er blevet en del af ungernes hverdag i december, så kan I benytte jer af chancen for at se dem i livende live. Hver lørdag i december samt fredag den 22. december optræder to af Ramajetterne nemlig i indkøbscentret Ro’s Torv i Roskilde. Her kan I opleve Øvst og Finn Falks super sjove show, hvor de sammen med børnene vil løse julerelaterede problemer.

FAKTA:
♥ Bogen Ramajetternes Jul koster 149,95 kr. og kan købes i din lokale boghandler.
♥ Følg med i Ramajetternes jul på TV hver dag den 1.-24. december kl. 17.00 på Ramasjang.
♥ Oplev Øvst og Finn Falk live på Ro’s Torv den 2., 9., 16. og 22. december kl. 14.00.

 

TIP! Tilmeld dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge.