Her kan du se og stemme på de 5 nominerede i kategorien "årets ildsjæl"
 
De nominerede er blevet valgt af brugerne på Børn i byen. Stem på din favorit og deltag i konkurrencen om skønne præmier, som du kan læse mere om lige herAfstemningen mørklægges d. 20. oktober. Der kan stemmes frem til den 25. oktober kl. 16. Spændingen forløses d. 5. november hvor prisen overrækkes til den store prisfest på Arbejdermuseet - og afsløres her på Børn i byen.   


ZOO
Zoologisk Have er en af Danmarks mest populære attraktioner med ca. 1,2 millioner besøgende om året. Her er et fokus på gæsten og der er altid garanti for en succesfuld oplevelse for store og små. Zoo har åbent hver dag hele året.


Danske Hospitalsklovne
Danske Hospitalsklovne arbejder ud fra en grundidé om, at humor, latter og smil fremmer helbredelse. Foreningen har mange engagerede frivillige, som hjælper med at samle midler ind, så hospitalsklovnene kan besøge indlagte børn og brede smil og glæde.


Børneloppen
Børneloppen er Danmarks første loppesupermarked for børnefamilier. Her kan man både sælge og købe brugt børneudstyr, lige fra barnevogne til legetøj. Konceptet er nemt og smart: man lejer en loppestand og prissætter selv sine varer. Når varerne er sat på hylden, klarer Børneloppen resten. 


RayRay
RayRay laver børnemusik og dedikerer alt hans tid på at skabe glæde og smil hos alle børn. RayRay har flere gange optrådt frivilligt for syge børn på hospitalerne, børnecancerfonden, og har i år 12 frivillige koncerter for stafet for livet for kræftens bekæmpelse. 


Susanne Vognstrup fra Eventyrteatret
Susanne Vognstrup er både Eventyrteatrets grundlægger og daglige leder. Susanne grundlagte teatret i 1991, og har siden stået i spidsen for Eventyrteatret, der i dag er en unik og uundværlig del af dansk teaterliv og rugekasse for fremtidens scene- og livskunstnere.

 

Use Wufoo integrations and get your data to your favorite apps.

 


Stem på de nominerede i de øvrige kategorier 

Ud over årets ildsjæl kan du stemme på de nominerede indenfor følgende kategorier: