Sommerland Sjælland
Lykken for et barn må være en kæmpe legeplads - stor og luftig, og fyldt med alverdens forlystelser uden lange køer. Sådan er Sommerland Sjælland - som skabt til en vellykket familiedag med glade smil hos både små og store. I sommeren 2017 tager sommerlandet atter imod landets børnefamilier med åbne arme.

ANNONCE

Gennem de sidste mange år har det hver sommer været tradition på Børn i byen redaktionen at tage familien med en tur til Sommerland Sjælland. Simpelthen fordi det holder – år efter år. Forlystelsesparken er spækket med et væld af aktiviteter og forlystelser i skønne, grønne omgivelser, hvor der er god plads til at slappe af og bare være sammen med sin familie.

Kvalitetstid med familien

Sommerland Sjælland ligger midt i Odsherreds bakkede landskab tæt på Rørvig, Sjællands Odde og Nykøbing Sjælland. Køreturen på lidt over en time fra København er overkommelig og skulle ungerne alligevel blive trætte af at sidde stille i bilen, får de rig mulighed for at tage revanche, når familien er inde i parken. Den er nemlig skræddersyet til børn med krudt i – som en gigantisk legeplads er den udstyret med massevis af trampoliner, gynger og kæmpe hoppepuder. Det er også muligt at give den gas i badelandet Den Blå Lagunes vandrutsjebaner eller at blive rundtosset i de mange forlystelser.

Sommerland Sjælland

Når der er brug for en stille stund, kan man hygge lidt om de godmodige får og geder, eller slå sig ned på en af parkens utallige bænke og borde, hvor rigtig mange familier nyder deres medbragte mad i en uhøjtidelig stemning. Det er også muligt at forkæle smagsløgene med mad fra spisestedet Smagen Af Sommer, hvor de lokale råvarer fra Odsherred er i højsædet. Alt i alt indbyder Sommerland Sjælland til kvalitetstid og følelsen af frihed med dem, man holder af.

Sommerland SjællandÅrets nyheder og aktiviteter

I 2017 har Parkens gokartområde fået den sjoveste overhaling, så det nu er muligt at dyste med vennerne eller familien på banen, hvor man kan sænke konkurrenternes fart, sprøjte med vand og meget andet. 

Gennem sæsonen frister Sommerland Sjælland også med skiftende events på udvalgte dage. Der vil fx være cirkusskole og mulighed for at komme helt tæt på en krokodille, en ørn eller en luftballon! 

Som noget særligt kan man også sætte ekstra gang i parken med sin mobiltelefon – både under besøget og hjemme fra sofaen, når man vil skyde vand efter gæsterne i vandland eller affyre kanonerne på sørøverskibet Sorte Berta.

Børn i byen kan kun anbefale en familietur til Sommerland Sjælland i sommerens løb – her er det ganske enkelt umuligt at blive skuffet, da her er noget for alle, store som små. Desuden er både parkering og alle forlystelser gratis, når først entréen er betalt – dejligt nemt!
Husk, at det også er muligt at booke overnatning i en af Sommerland Sjælland hytter eller hobbit-shelters, hvis I vil have maksimalt ud af jeres besøg og gå på opdagelse i parken over flere dage.

FAKTA:
Sommerland Sjælland har åbent fra fredag den 12. maj til og med søndag den 10. september i 2017. Se åbningstider HER
Priser på entré og sæsonkort finder du HER