Krøller eller ej, strit, pjusk, langt eller kort. Dit barns hår skal klippes engang imellem, og det er ikke helt lige meget, hvilken frisørstol dit barn bliver sat i. Det skal nemlig helst være en god oplevelse uden tårer, hår i øjnene og skævt pandehår, fordi junior ikke ville sidde stille. Vi har – i samråd med vores brugere – fundet frem til fem gode børnefrisører.

1. Zenz

Hos Zenz kan du få klippet poderne med god samvittighed. Københavns seks saloner er nemlig alle certificerede Grønne Saloner, og de producerer egne svanemærkede hår- og stylingprodukter. Hos Zenz klipper de både børn og voksne. Hvis du er nybagt mor, er der ca. en gang om måneden Mor/Baby Luksuspleje. Der er pusleplads, øko-bleer og svanemærket babypleje i salonen – og det generer ingen, hvis du skal amme eller skifte midt i det hele.

2. Salon Maria

På Bispebjerg i Nordvest ligger Københavns første børnefrisør, Salon Maria. Salon Maria er specialdesignet, så den falder i ethvert legebarns smag. Den består af to afdelinger - en til det ældre publikum med musik, kaffe og magasiner, samt en til det helt unge publikum med legetøj, sjove stole (en bil og en scooter) og en PlayStation, så tiden kan fordrives, hvis mor eller far skal klippes.

LÆS OGSÅ: De 5 skulptursteder

3. Rodeo CPH

Rodeo CPH på Østerbro har også oppet gamet når det kommer til børneklip. Den trendy og populære frisørbutik, som har børneklip (u 14 år) til 340 kr., har nemlig installeret en gammel brandbil samt en grøn veteranbil, som ungerne kan blive klippet i. Bilerne er placeret i kælderen, der udelukkende er henvendt de små poder, med fine billeder, børnebøger og masser af farver. Mor og far kan få sig en kop kaffe, en juice eller et glas vin imens de venter.

4. Goocha

Goocha er en økologisk frisør, som klipper både voksne og børn. De små gæster får et slag med børnemotiver på, og mor eller far må gerne sætte sig med barnet, hvis det har behov for tryghed, mens det bliver klippet. Har man større børn, kan man sætte sig og drikke en kop kaffe, mens junior bliver klippet. Goocha ligger på Christianshavn.

LÆS OGSÅ: De 5 vigtigste tips til hverdag med god kemi

5. Saxkjær

Hos Saxkjær er frisørerne rigtig gode til børneklip. Og der bliver puslet om de små kunder, som kan fordrive tiden med masser af børnebøger. Der plejer også at falde en slikkepind af, når frisuren er på plads. Salonen, som ligger på Islands Brygge, er netop genåbnet efter vandskade.

Du finder endnu flere frisører her.

Foto: DeviantArt.com