Sne, frost og is gør alle børn glade! Vinteren er over os og det er tid til at hive kælk og skøjter frem. Se her, hvor i byen I kan løbe på skøjter.

Skøjtebanen på Frederiksberg Runddel

Den er ikke rund, men firkantet, og den ligger lige ved indgangen til smukke Frederiksberg Have. Med lys i træerne og udkig til haven og Allégade emmer Frederiksberg Runddels skøjtebane af charme og idyllisk stemning. En god skøjtebane for dig med små børn og trang til en hyggelig, måske romantisk, stund, måske efter en tur i Frederiksbergcentret. Banen er åben fra 26. november 2016 til 26. februar 2017. Banen kan benyttes døgnet rundt. 

LÆS OGSÅ: Guide: Få en mere effektiv hverdag

Skøjtebanen i Lindevangsparken

Soppebassinet i Lindevangsparken på Frederiksberg bliver hver vinter omdannet til skøjtebane. Frisk luft og skøjter under fødderne, midt i en park, omgivet af vinterens brune træer og – måske snebelagte – plæner. Så får du virkelig følelsen af at være ude i naturen. Det er også her, du og dine børn kan se ishockey på sidelinjen, når kommunens fritidsklub låner banen. Du skal selv medbringe skøjter og proviant. Banen er åben fra 26. november 2016 til 26. februar 2017.

Ørestad skøjtehal

Den nyåbnede Ørestad skøjtehal er en arkitektonisk perle og en topmoderne skøjtehal, som har åbent alle 365 dage om året og rummer ishockey, kunstskøjteløb og offentligt skøjteløb. Derudover bliver Ørestad skøjtehal en kulturskabende ramme i den nye Ørestad bydel, med mulighed for sociale arrangementer, events og oplevelser.

Skøjtebanen ved Hovedbanegården

Den 22. januar 2017 åbnede en udendørs skøjtebane på Postgrunden ved Københavns Hovedbanegård. Skøjtebanen på ca. 600 m2 er gratis for alle. Man kan bruge sine egne skøjter, men der er også mulighed for at leje. Skøjtebanen er opstillet af Danica Ejendomme og Nordic Choice Hotels som led i omdannelsen af det gamle postområde til et nyt byområde med erhverv, boliger og grønne områder i en bypark langs jernbaneterrænet. Skøjtebanen er åben hver dag fra 10-20 helt frem til 9. marts. Indgang fra Tietgensbro lige ved Københavns Hovedbanegård (Tietgensgade 39).

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.