Fra den 10.-14. juli løber Jazz For Kids endnu engang af stablen i Lindevangsparken med masser af fede og helt GRATIS børnekoncerter. Vi har udvalgt 5 styks jazzkoncerter, der med garanti vil få ungerne til at danse og jamme med.

Jazz for kids

1. Martini’s for Børn

Martini

Hvornår: Tirsdag d. 11 juli kl. 11
Kom med til festlig koncert, når jazzsangerinde og sangskriver Kira Martini og hendes storswingende orkester optræder med helt nye børnesange fra Kiras fantasi og historier fra hendes egen barndom. Martini's For Børn er en boblende musikalsk cocktail bestående af boogie-woogie, fantasi og sprudlende rytmer fra Brasilien. Musikken springer ud af jazzens farverige univers med improvisation i et akustisk landskab.

2. Niños de Cuba

Hvornår: Onsdag d. 12. juli kl. 11
Vær med, når Niños de Cuba tager hele familien med på en musikalsk rejse, der begynder i det eksotiske Afrika og ender på tropeøen Cuba. Hvordan kom musikken til Cuba, og hvem tog den med sig? Det får børnene svar på i en bølge af latinske og afrikanske rytmer. Der bliver både danset, spillet og sunget, når Niños de Cuba folder deres rytmiske børneshow ud – sjovt, underholdende og svært at stå stille til.

3. Ameton meets Another World

Hvornår: Torsdag d. 13. juli kl. 11
Den danske saxofonist og komponist Katrine Suwalski har skabt sit eget frodige musikalske univers med inspiration fra jazz, nordisk tradition og vestafrikanske rytmer. Til årets Jazz for Kids får kvartetten besøg af den ghanesiske trio Ameton, der med sangerinde og danser Tina Elivava Mensah, fløjte og percussion tilfører koncerten et skud sprællevende energi.

4. Rumpistol – Tilbage til Fremtiden 

Rumpistol

Hvornår: Fredag d. 14. juli kl. 11
Tag med på en musikalsk rejse, når den elektroniske komponist og producer Jens Berents Christiansen aka. Rumpistol inviterer til klanglig historietime og musikalsk legestue. Rumpistol fremfører et dj-sæt bestående af elektronisk musik gennem otte årtier specielt henvendt til børn og andre barnlige sjæle. Her bliver I introduceret til alt lige fra Norman McLarens "Dots" fra 1940 over Raymond Scott's legendariske reklamemusik fra 60'erne og videre frem til i dag.

5. Cirkus Panik

Hvornår: Fredag d. 14. juli kl. 13
Tag børnene og børnebørnene med til den store afslutning på Jazz For Kids 2017. Cirkus Panik er oplevelser og udfordringer. Det er klovnerier, akrobatik, ethjulede cykler, ild og dramatik, men det er langtfra et almindeligt cirkus. Cirkus Panik er et af de få tilbageværende, gammeldags gøgler-familie-cirkusser. De har turnéret landet rundt i mere end 25 år – og der flyder cirkusblod i årene. Så kom med og oplev den store afslutning!

Cirkus Panik

Se alle koncerter under Jazz For Kids 2017.

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.

 

Billeder: Jazz For Kids.