Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor i byen.

Café-tip: Café GriffensCafe Griffens

Kender du den barselsvenlige Café Griffens på Griffenfeldsgade? Her er der både plads til barnevognen inden-og udenfor, ammeplads, pusleplads, legetøj og plads til børnene. Vi har ladet os fortælle, at stedet har en dejlig, rolig atmosfære, mættende brunch og en virkelig god kaffe!

Foredrag om førstehjælp til børn

First-8 og Børn i byen inviterer medlemmer til GRATIS førstehjælps-workshop torsdag den 22. juni fra kl. 9.30. Workshoppen starter kl. 10 og varer en time, hvorefter der er kaffe, kage fra Lauras Bakery og hygge. Til foredraget lærer I om hjerte-lunge-redning, fremmedlegemer i luftvejene samt ætsninger og forbrændinger. I vil efter kurset have en bedre forståelse og større viden omkring, hvordan man behandler både store og små skader. Læs mere HER.

Yogatid med din baby i Absalon

Hver tirsdag kl. 10-11 og torsdag kl. 11-12 er der yogatid med din baby i Absalon. Det er en time med dig i fokus og plads til din baby. Der skal laves stræk, som giver plads i kroppen, øvelser, som styrker kroppen, og stillinger, som beroliger nervesystemet og ruster dig til de eventuelle afbrudte nætter, som ofte følger med små børn. Der er plads til at din baby kan lege, få mad, eller hvad der måtte opstå. Der vil indgå øvelser, hvor din baby kan være med, men timen er primært for den dig. Medbring gerne legetøj til din baby. Det koster 50 kr. Du kan enten betale pr. gang, eller købe et 10-turs kort til 500 kr.

babyBarselsworkshop: Babymassage (2-5 mdr.)

Den 7. juni kl. 10 og 11.45 kan du få konkrete redskaber og hjælp til at give din baby massage, når Familieskolen holder barselsworkshop. Babymassage støtter kontakten til din baby og fremmer jeres indbyrdes forståelse. Det virker beroligende, skaber en følelse af sikkerhed og tillid, samt har en positiv indvirkning på spædbørn, der f.eks. har oplevet en vanskelig fødsel. Vigtigst af alt styrker det båndet mellem forældre og barn, og kan derfor være et fantastisk middel til at overvinde de følelser, der er forbundet med det at blive forældre. Regelmæssig massage kan blandt andet forløse spændinger, lindre kolik, stimulere fordøjelsen og immunforsvaret og give dit barn et bedre søvnmønster. Medbring olie efter eget valg og et stort håndklæde. Tilmelding nødvendig! Læs mere HER.

LegepladserTårnlegepladsen

Københavns legepladser er skønne steder at hænge ud på denne årstid. Her er ofte masser af borde og bænke, hvor du kan holde et hvil med barnevognen. Junior kan nuppe en lur, mens storesøster eller storebror kan boltre sig på klatrestativer, gynger og rutsjebaner. Se vores guide til bemandede legepladser i Københavns forskellige bydele HER.

Lopper

Den 5. og 25. juni: Loppemarked på Bryggen
Den 10. juni: Fuglebakkens bagvejs-loppemarked
Den 25. juni: Udendørs Loppemarked i Absalon

Motion i det fri

Ahh, endelig sommer! Kom ud og rør dig med junior i det fri. Prøv f.eks. PushyMums, der tilbyder effektiv efterfødselstræning i og omkring København, som alt sammen foregår på grønne arealer under åben himmel. PushyMums er gåture med barnevognen i et godt tempo. Du får 60 minutters motion, der både inkluderer powerwalk, konditionstræning og styrkeøvelse. Læs mere HER.
Du kan selvfølgelig også bare trille barnevognen til en af Københavns mange skønne parker på egen hånd. Tjek: De 5 grønne oaser.

Barselsworkshop: Tumlelege og Babytegn 5-12 mdr.

Vil du gerne have inspiration til leg med junior? Så kom med til barselsworkshop den 21. juni kl. 10 hos Familieskolen, hvor fysioterapeut Marianne Mogensen gennemgår en masse fede lege, som stimulerer barnets sanser, balance og motorik. Efter sang og leg geares der ned med en kort babymassage, og til sidst vil der blive snakket om babytegn – hvordan barnet kan kommunikere med simple tegn, før sproget kommer på plads. Tilmelding nødvendig. Læs mere HER

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.