Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor i byen.

Baby

Barselsbreak i Field's

Den 5. maj kl. 10 er der barselsbreak i Field's. Her kan forældre få inspiration til aktiv leg med baby, når hjerneforsker Kjeld Fredens og børnefysioterapeut Louise Hærvig tager jer med på en rejse igennem barnets motoriske udvikling med video-oplæg. Det koster 225 kr. at deltage. Inklusiv i prisen er en virkelig lækker goodiebag med bObles Mus (som er lavet helt unikt til Barsels Break), LEGO® DUPLO® produkter, magasiner fra Egmont, som du kan tage med hjem og selvfølgelig hyggeligt samvær, inspiration og viden. Udenfor salen er der mulighed for at ’parkere’ barnevognen, som vil være under opsyn til arrangementet. Læs mere her.

Barselscafé - gode råd om indeklima

Den 9. maj kl. 10 kan I komme til barselscafé om indeklima på Designcafeen. Vi opholder os mange timer indenfor og forskning viser, at luften i hjemmet er et af de steder, hvor der findes allerflest skadelige kemikalier. Derfor er der god grund til at skabe et godt indeklima i hjemmet. Under oplægget får I vejledning til hvordan, man skaber en sundere luft i hjemmet til glæde for hele familien. Oplægget tager ca. 1-1½ time, og holdes af Lene Midtgaard eller Lama Juma fra Miljøpunkt Østerbro. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Ta' endelig din baby med! Læs mere her.

loppemarkedLopper

Maj måned byder på masser af hyggelige loppemarkeder. F.eks. kan du trille barnevognen afsted til:

Onkel Dannys Loppemarked d. 7. maj
Loppemarked på Bryggen d. 14. maj
Kunsthåndværkermarked i Absalon d. 14 maj
Loppemarked i Willemoesgade d. 20. maj
Legetøjsloppemarked på Dyssegård Bibliotek d. 20 maj

Barselscafé: Lær at give din baby massage

Søndag den 7. maj kl. 11-13 kan du lære at give din baby balancerende massage, når Babyfabrikken holder barselscafé. Massagen vil øge dit barns kropsbevisthed, forbedre barnets kredsløb, og kan mindske koliksmerter og fordøjelsesproblemer. Gennem berøring og sansning udvikler din baby sig motorisk og neurologisk, og du kan på denne måde understøtte dit barns udvikling. Det koster 120 kr./90 kr. for medlemmer inkl. kaffe og kage.

Nyd kaffen i forårssolenIngolfs kaffe

Maj måned byder forhåbentlig på bedre vejr end april, så du kan komme ud og nyde forårssolen med junior. Er du på jagt efter skjulte oaser, hvor du roligt kan nyde kaffen, guider vi til skjulte baggårdsskatte i De 5 baggårdsoaser.

Tjek også De 5 caféer med udsyn til barnevognen og Guide: De 10 caféer hvor der er allerbedst at amme 

Foredrag om førstehjælp til børn (0-8 år)

First-8 og Børn i byen inviterer medlemmer til GRATIS workshop og foredrag om førstehjælp den 11. maj kl. 9.30. Til foredraget lærer I om hjerte-lunge-redning, fremmedlegemer i luftvejene samt ætsninger og forbrændinger. I vil efter kurset have en bedre forståelse og større viden omkring hvordan man behandler både store og små skader. Efter foredraget vil man kunne booke kurser til familien eller mødregruppen, hvor der vil være tid til praktiske øvelser og mere dybdegående indhold. Tilmelding koster 50 kr. i depositum pr. deltager, som man får tilbageført ved fremmøde til workshoppen. Læs mere her.

Mødre på barsel - foredrag med Personlig Shopper

Er du nybagt mor og har du brug for hjælp til at genfinde din stil? Så kom til foredrag med Magasins dygtige Personlige Shopper, Malene, den 4. maj kl. 10.30-12.30. Her vil hun guide dig til, hvad der passer til din nye krop fra inderst til yderst, samtidig med at du bliver forkælet med en lækker brunch fra Mammamia. Køb billet nu - der er et begrænset antal pladser. Billetprisen inkluderer brunch og foredrag med Malene, Personlig Shopper Magasin. Hvis du booker en tid hos Malene på dagen, bliver du forkælet med en eksklusiv goodiebag. Derudover får du 20% rabat på dit køb af Magasin brand tøj ved konsultationen. Læs mere her.

Billeder: 1) Loppemarked af Romeika Cortez 2) Ingolf Kaffebar af Anne Sofie Salomon

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.