Mangler du inspiration til hvad du og baby skal tage jer til under barsel? Børn i byen giver jer hver måned en række tips til barselsaktiviteter, så du kan komme ud og nyde tilværelsen som nybagt mor i byen.

babyForny forårsgarderoben

Vokser maven i disse måneder? Så forny garderoben med nyt, lækkert ventetøj. Tjek vores guide: 10 butikker med lækkert ventetøj. Psst! Du får rabat hos både Purløg & Persille samt Mamafashion.dk som medlem af Børn i byen Klubben!

Barselscafe - Gode råd om udstyr til baby

Tirsdag den 18. april kl. 10 afholdes der Barselscafé med gode råd om udstyr til baby på Designcafeen. Der skal meget udstyr til en baby, og noget af det kan være kilde til skadelige kemikalier og parfumestoffer. Heldigvis findes der retningslinjer at gå efter og masser af godt udstyr til din baby. Kom og hør hvad du skal være opmærksom på - med få ændringer kan du nemlig gøre en kæmpe forskel for dit barn. Oplægget tager ca. 1 time – 1½ time og tag endelig din baby med. Tilmelding nødvendig!

KirsebærtræerSe kirsebærtræerne blomstre

April er lig med smukke kirsebærtræer i fuldt flor! Allerede nu blomstrer træerne, så skynd dig at trille barnevognen til en af de københavnske kirkegårde eller parker og oplev det fantastiske syn. Tjek vores guide: Her kan I se på kirsebærtræer i byen.

Babybandets Blandede Bolcher

Søndag den 30. april kl. 14 spiller Babybandet i Børnekulturhus Ama'r. Koncerten henvender sig til børn i alderen 0-5 år, og sangene handler om hverdagssituationer i børns liv. Der garanteres for masser af fjol, energi, dans, sang og liv i salen. Få dagens motion og et godt grin. Pris: 40 kr.

Lagersalg

April byder på masser af fede lagersalg, og hos flere af dem kan du endda shoppe lækkert babyudstyr-og tøj til junior:

☀ 20. apri: Vanilla Copenhagen
☀ 21. april: LOUDLY og Fabelab
☀ 27. april: Unmade
☀ 28. april: Soft Gallery & Stine A Jewelery

LoppemarkedLoppemarkeder

Forår betyder loppemarkeder for byens kræmmersjæle, og København byder på masser af slagsen! De fleste markeder starter op her i april måned, så det er bare om at komme afsted med barnevognen. Se vores guide: Forårets loppemarkeder.

Barsels Break inkl. goodiebag

LEGO®, bObles, Vores Børn og Nordisk Film Biografer inviterer til et helt særligt event for dig på barsel. Her kan du høre spændende oplæg og få inspiration til aktiv leg med dit barn. Du kommer på en rejse igennem barnets motoriske udvikling med video-oplæg fra hjerneforsker Kjeld Fredens og børnefysioterapeut Louise Hærvig. Det koster 225 kr. at deltage, inklusiv i prisen er en lækker goodiebag med bObles Mus (som er lavet unikt til Barsels Break), LEGO® DUPLO® produkter og magasiner fra Egmont. Næste gang er den 25. april kl. 10 i Falkoner. OBS. Til dette Barsels Break i Falkoner vil der blive lave nogle videooptagelser og taget billeder, som vil blive brugt til at vise konceptet, og som reklame for fremtidige Barsels Break.

Barselscafe: Gratis Slyngeskole

Kom til gratis slyngeskole på Høje Gladsaxe Bibliotek den 26. april kl. 10. Her vil slynge- og bæreseleekspert Tina Witt hjælpe nybagte familier til en nemmere hverdag gennem et kombineret foredrag/workshop. Oplægget giver jer et overblik over slyngernes verden, efterfulgt af en hands-on workshop, hvor I kan få hjælp til at få slyngen til at fungere, hvad enten I har en slynge i forvejen eller gerne vil prøve en fra SnegleHusets brede og nøje udvalgte sortiment. Tilmelding nødvendig!

Billeder: 1. Anders Hviid 2. Romeika Cortez 3. Romeika Cortez

Tilmed dig Børn i byens nyhedsbrev og få de bedste oplevelser for børnefamilier serveret i din indbakke hver eneste uge. Følg også Børn i byen på Facebook og Instagram.