Damer og herrer, drenge og piger! Nu er det igen blevet tid til at nominere dem, som gør det allerbedst for børnefamilierne. Børn i byen Prisen 2017 uddeles til en fantastisk prisfest på Arbejdermuseet i november.

Nominer og VIND...

Det særlige ved Børn i byen Prisen er, at det dig, sammen med resten af Danmarks børnefamilier, der 100 % afgør, hvem der vinder. Der kan afgives stemmer via links nederst på siden frem til den 23. juni 2017. Du kan læse mere om Børn i byen Prisen 2017 her.

Afgiv din stemme i hver kategori her!

Alle, der stemmer, er med i lodtrækningen om store præmier. Du kan vinde...


❤ Gavekort til Dansk Ø-ferie

Vind et gavekort på 2000 kr. til en ø-ferie for familien. Hos Dansk Ø-ferie kan man komme vidt omrking og udforske de danske øer.

 

❤ Le Brunch hos Boulebar

Bliv den heldige vinder af gavekort til Le Brunch og Pétanque for to personer hos Boulebar (værdi 600 kr.). Nyd først den lækre franske brunch og tag bagefter et spil pétanque sammen.

  

❤ Ophold hos Hotel Riviera

Vind et familiepakke ophold inkl. middag hos Hotel Riviera i Båstad, Sverige. Hele familien får nogle dages ferie sammen og kan nyde et lækkert ophold med masser af sjov (værdi 3.595 SEK).

 

❤ Gavekort til bowling hos DGI-byen

Der trækkes lod om 2 gavekort til en times boeling for 6 personer hos DGI-byen (værdi 550 kr.).

 

❤ Gavekort til nemlig.com

Vær den heldige vinder af et gavekort til nemlig.com på en værdi af 700 kr. Så kan de handle for dig, mens du laver noget andet.

 

❤ LEGO® Friends 

Vind et LEGO® Friends Heartlake friluftsbad og legen er sikret den næste stykke tid (værdi 449 kr.)

 

❤ Gavekort til Mills

Bliv den heldige vinder af et gavekort til Mills skater butik på 500 kr., hvor der kan handles alt tilbehør til den lille skater derhjemme.

 

❤ Gavekort til retnemt.dk

Vind et gavekort til retnemt.dk til en værdi af 700 kr., så slipper du får at spekulere over maden i nogen tid.

 

❤ Tumlealfabet fra bObles

Der afsættes et sæt tumlealfabet fra bObles til en heldig vinder! Børn kan lege sig gennem alfabetet og lære bogstaverne på en sjov måde (værdi 999 kr.).

 

❤ Fjällräven Känken Mini Lilla

Du kan blive den heldige vinder af en lilla rygsæk fra det altid populære Fjällräven (værdi 499 kr.)

 

Afgiv din stemme i hver kategori her!